AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Féltengely javítókészlet választása.

Féltengely javítókészlet könnyíti meg az alkatrész javítását, mivel tartalmazza azokat az alkatrészeket, amelyek nélkülözhetetlenek és ajánlottak a javítás hatékony elvégzéséhez. Egyéb autó erőátviteli alkatrészek is megtalálhatóak webáruházunkban, böngésszen teljes kínálatunkban.

A féltengely javítókészlet szerepe

A féltengelyek az autó meghajtó szerkezetének részei, azt teszik lehetővé, hogy az egyes kerekek fordulatszáma a központi meghajtó egység fordulatszámától eltérő legyen, még egyszerűbben: az első, vagy hátsó tengely bal és jobb oldali kerekei eltérő sebességgel tudjanak forogni, például kanyarban, amikor a nagyobb íven mozgó keréknek nagyobb...


Keresse meg autójához megfelelő Féltengely javítókészletet:


...a kisebben mozgónak kisebb kell legyen a fordulatszáma. Mivel kényes és nagy erőhatásoknak kitett mozgó alkatrészekről van szó, ezek cseréje elkerülhetetlen az autó életében, és nagyon fontos, hogy az egyes alkatrészeket egy időben helyettesítsük újjal, mert egyébként a javítás nem éri el a célját.

A féltengely javítókészlet beszerzése

Féltengely javítókészlet vázlatrajza

A féltengely javítókészletben minden fontos cserére szoruló alkatrész és részegység megtalálható. Nem érdemes egyiken sem takarékoskodni. A javítókészlet nem csak megkönnyíti a szükséges alkatrészek beszerzését, mert nem kell azokat egyenként megrendelni, de helyes „kényszerpályára” is állítja a javítást végzőket, amikor minden olyan alkatrész cseréjének feltételét megteremti, amelynek cseréje ilyen alkalmakkor tanácsos. A készletben tehát megtalálhatjuk a csapágyat, a szimeringeket, a gumiharangot, vagy a csuklót is. Miért ne cserélnénk mindegyiket, ha már egyszer amúgy is megvettük őket, a rendelkezésünkre állnak.