AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Féltengely gumiharang készlet választása.

Féltengely gumiharang készlet használható a legkényelmesebben az egyik leggyakrabban elromló, elszakadó alkatrész, a féltengelyt a nedvességtől és portól védő gumiharang cseréjére. Ha a készlet mellett más autó erőátviteli alkatrészek is érdeklik, tekintse meg teljes kínálatunkat!

Mire való a féltengely gumiharang készlet?

A féltengely továbbítja a motor teljesítményét a kerekekhez. Ezért aztán a féltengely és kiegészítő alkatrészei meghibásodása miatt akár le is állhat az autónk, ráadásul ez komolyan veszélyeztetheti a biztonságunkat is, hiszen ha ilyen gond adódik, lemondhatunk a motorfékről is.


Keresse meg autójához megfelelő féltengely gumiharang készletet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok

Féltengely gumiharang készlet kereső webáruház

Komoly igénybevételnek, erőhatásnak kitett forgó alkatrészekről és illesztéseikről van szó, ráadásul közel az út koszos felületéhez. A Féltengely gumiharang készlet feladata, hogy megvédje ezeket az igazán fontos alkatrészeket a szennyeződéstől.

Féltengely gumiharang készlet

Ha hibás a gumiharang, sürgősen ki kell cserélni

Ha a féltengely gumiharang készlet elkopott és elöregedett, és ezért már nem illeszkedik pontosan a helyére, vagy ami még rosszabb, kilyukadt vagy elszakadt, a belekerülő por és mocsok gyorsan elkezdi koptatni a forgó alkatrészeket. Ha egyszer bejut a víz meg a por, olyan mint a smirgli. Egyértelmű, hogy ez komoly kárt tud okozni, olyat, aminek a javítása sokkal többe kerül, mint a gumiharangok időben történő cseréje. A féltengelyek éppen azért tartoznak a gyakran meghibásodó alkatrészek közé, mert sokan elmulasztják a gumihengerek ellenőrzését, cseréjét. Ha az egyik gumiharang meghibásodtak, célszerű féltengely gumiharang készletet cserélni, hiszen valószínű, hogy nagyjából azonos tempóban használódnak el.