AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Féltengely gumiharang választása.

Féltengely gumiharang nélkül a féltengelycsukló védtelen lenne a szennyeződésekkel szemben, ami a féltengely végzetes meghibásodásához, jelentős javítási költséghez vezetne. A Kovács autó erőátviteli alkatrészek webáruház palettáján nem csak gumiharangot, számos egyéb terméket is megtalál!

Féltengely gumiharang az autójához, hogy megóvja a csuklókat az elszennyeződésektől!

Tehát a néhány ezer forint értékű féltengely gumiharang állapotának elhanyagolása jó példa arra, hogy egy olcsó alkatrész elmulasztott cseréje mennyivel nagyobb költség forrása lehet később. Ha nagy a baj, akkor természetesnek tűnik mindenki számára, hogy elengedhetetlen a féltengely csere vagy felújítás.


Keresse meg autójához megfelelő féltengely gumiharang alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Az is, hogy minden széria része a féltengely gumiharang csere is. Az azonban gyakran ilyenkor sem jut eszünkbe, hogy a költséges felújítás vagy csere talán elkerülhető lett volna, ha időben megtörténik a gumiharangok cseréje, vagy esetleg időben ránézett volna valaki.

Autó féltengely gumiharang

Meghibásodásának lehetséges okai, javítása és cseréje

Persze igazán csak akkor lenne költséghatékony a gumiharang csere, ha megoldható a féltengely kiszerelése nélkül. Tekintettel arra, hogy akár csak egy a gumiharang cseréje sem képzelhető el megfelelő célszerszám nélkül, ajánlatos meghibásodás esetén is szervizbe menni. Nem beszélve arról, hogy a féltengely javítás, szerelés bonyolultabb feladatokat jelent, mint egy gumiharang csere. A féltengely bonyolult alkatrész, szerelése komoly szakértelmet igényel. Viszont benézni az autónk alá, és sorban megvizsgálni az első és hátsó tengely jobb - bal végein a gumiharangok állapotát, hát nem kíván sok szakértelmet. Ha szakadt, mozog a rögzítés, elkopott, akkor valószínűleg hosszabb távon már nem védi megfelelőképpen az érzékeny csuklókat.