AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Féltengely gumiharang választása.

Féltengely gumiharang nélkül a féltengelycsukló védtelen lenne a szennyeződésekkel szemben, ami a féltengely végzetes meghibásodásához, jelentős javítási költséghez vezetne.

Féltengely gumiharang az autójához, hogy megóvja a csuklókat az elszennyeződésektől!

Tehát a néhány ezer forint értékű féltengely gumiharang állapotának elhanyagolása jó példa arra, hogy egy olcsó alkatrész elmulasztott cseréje mennyivel nagyobb költség forrása lehet később. Ha nagy a baj, akkor természetesnek tűnik mindenki számára, hogy elengedhetetlen a féltengely csere, vagy a féltengely felújítás.


Keresse meg autójához megfelelő féltengely gumiharangot:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Az is, hogy mindennek széria része a féltengely gumiharang csere is. Az azonban gyakran ilyenkor sem jut eszünkbe, hogy a költséges féltengely felújítás vagy csere talán elkerülhető lett volna, ha időben megtörténik a gumiharangok cseréje, vagy esetleg időben ránézett volna valaki. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Autó féltengely gumiharang

Féltengely gumiharang meghibásodásának lehetséges okai, javítása és cseréje.

Persze igazán csak akkor lenne költséghatékony a féltengely gumiharangcsere, ha megoldható a féltengely kiszerelése nélkül. Tekintettel arra, hogy akár csak egy féltengely gumiharang cseréje sem képzelhető el megfelelő célszerszám nélkül, ajánlatos féltengely meghibásodás esetén is szervizbe menni. Nem beszélve arról, ha a féltengely javítás, a féltengely szerelés bonyolultabb feladatokat jelent, mint egy gumiharang csere. A féltengely bonyolult alkatrész, a féltengely szerelés komoly szakértelmet igényel. Viszont benézni az autónk alá és sorba megvizsgálni az első és hátsó tengely jobb - bal végein a féltengely gumiharangok állapotát, hát nem kíván sok szakértelmet. Ha szakadt, mozog a rögzítés, elkopott, akkor valószínűleg hosszabb távon már nem védi megfelelőképpen az érzékeny csuklókat.