AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Differenciálmű szimering választása.

Differenciálmű szimering gondoskodik a differenciálműben az egymással kapcsolódó alkatrészek szabad mozgásáról és a védelmet is nyújt a külső szennyezéstől, melyek károsítanák a differenciálművet. Tekintse meg kapcsolódó autó erőátviteli alkatrészek kínálatunkat is!

A differenciálmű szimering olyan, mint a többi szimering

A differenciálmű szimering minden olyan funkciót ellát, amit az autóban lévő többi szimering is szokott. Abban tér csak el tőlük, hogy a differenciálműben teszi a dolgát. A diferenciálmű feladata a hajtott oldalak felé a nyomaték olyan átvitele, amely lehetővé teszi a meghajtott kerekek fordulatszáma közötti eltérést.


Keresse meg az autójához megfelelő differenciálmű szimeringet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Erre azért van szükség, mert kanyarodáskor az autónak a külső íven haladó kereke nagyobb utat tesz meg, tehát nagyobb fordulatszámon kell forognia, mint a belső íven haladó. Ha ezt a differenciálmű nem tudná biztosítani, az autó kanyarodáskor rendszeresen megcsúszna és elveszítené a menetbiztonságát.

 

A differenciálmű szimering nehéz körülmények között működik


Autó differenciálmű szimering

 

A differenciálmű szimering az autó alján védi a differenciálmű csatlakozó elemeit ezért extrém hatásoknak van kitéve. Ellen kell állnia a felcsapódó sárnak, víznek és vegyi szennyeződéseknek. Ki kell bírnia az erős ütéseket is, amelyeket a felverődő kövek okoznak. Mindeközben ide-oda mozog, erősen gyűrődik. Nem meglepő, hogy akármilyen tartós anyagból is készülnek időről időre cserélni kell őket. Ezt viszont nagyon komolyan kell venni, mert a sérült szimering nem tudja ellátni a feladatát a differenciálmű akár súlyosan is megsérülhet, ami sokkal drágább mulatság lehet, mint néhány szimering cseréje.