AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Automata sebességváltó tömítéskészlet választása.

Automata sebességváltó tömítéskészlet segítségével egyszerűbben lehet elvégezni minden javítási és szerelési munkát az automataváltóban, mert az új alkatrészekhez szükséges tömítések mindegyike a rendelkezésünkre áll. Az autó erőátviteli alkatrészek webáruház kínálatában más kapcsolódó termékeket is talál, tekintse meg a teljes termékpalettát!

 

Az automata sebességváltó tömítéskészlet előnye

 

Az automata sebességváltó tömítéskészlet használatával sok bosszúságtól, felesleges utánjárástól és időveszteségtől kímélhetjük meg magunkat. Annál is inkább, mert az automataváltóban számos nagyon fontos tömítés cseréje válhat szükségessé, amikor abban bármilyen alkatrész cserére szorul. Ezeket egy adott márkához és modellhez mind tartalmazza az automata sebességváltó tömítéskészlet. Ezek a tömítések nem csak alakjukban specifikusak, de abban is, hogy jól állják az automata sebességváltóban meglévő nyomás alatt lévő olaj vegyi hatását is. 


Keresse meg az autójához megfelelő automata sebességváltó tömítéskészlet alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A tömítések cseréje

 

Automata sebességváltóAz automata sebességváltó tömítéskészlet beszerzése akkor is gazdaságos, ha annak minden elemére nincs szükség egy adott hiba elhárításánál, vagy egy alkatrész cseréjénél. Egyébként érdemes, amennyiben az automata sebességváltót egyébként is szétszedik, azokat a tömítéseket is kicserélni, amelyek nem érintettek közvetlenül a javításban. Ez számos esetben elkerülhetetlen is, mert a szétszedett automata sebességváltóba már nem lehet visszahelyezni a régi tömítéseket, mert azok nagy valószínűség szerint nem fognak elég jól zárni. Ezért is éri meg az automata sebességváltó tömítéskészlet beszerzése.