AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Automata sebességváltó tartó választása.

Automata sebességváltó tartó foglalja magában az automata sebességváltó kart. A tartó, amely az alvázhoz van rögzítve lehetővé teszi, hogy az automata sebességváltó kar szabadon mozoghasson benne.

Az automata sebességváltó tartó funkciója

Az automata sebességváltó tartóban az automata sebességváltót működtető karnak szabadon kell mozogni, olyan pályán, amelyet az egyes üzemmódok beállítása érdekében meg kell tennie. A kézi sebességváltó kartól eltérően itt nem az egyes sebességfokozatokat kell beállítani a karral, hanem csak annyit, hogy előre, vagy hátra akarunk-e haladni, állni, parkolni akarunk-e.


Keresse meg autójához megfelelő Automata sebességváltó tartót:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


 Mindeközben az automata sebességváltó karnak rögzítő feladata is van, mert az erőátviteli rendszertől, az automata sebváltótól rezgés és egyéb hatások érik a motor és a futómű össze, illetve szétkapcsolásakor. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Automata sebességváltó tartó

Maga az automata sebességváltó tartó nem bonyolult alkatrész

Az automata sebességváltó tartó ritkán és csak hosszabb igénybevétel, évek eltelte után használódhat el. Ilyenkor előfordulhat, hogy a cseréje elkerülhetetlenné válik, mert állítani rajta már nem lehet. Az új automata sebességváltó tartó beszerzésénél körültekintően kell eljárni, vagyis az autónk márkájának, típusának és évjáratának megadásával kell beszerezni az alkatrészt. Esetenként még ez sem elég, így érdemes utánanézni a cikkszámnak, vagy feljegyezni az alvázszámot és annak megadásával rendelni.