AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Automata sebességváltó ház alkatrész választása.

Automata sebességváltó ház alkatrész többféle is kapható webáruházunkban. Ezeket főleg a váltórudazattal szerelt járművekhez lehet használni. Webáruházunkban nem csak sebességváltó házhoz való, hanem az autó erőátviteli alkatrészek teljes választéka megrendelhető.

Az automata sebességváltó ház alkatrészek választéka

Egyre több az automata sebességváltóval rendelkező autó, ezért ma már nem csak Amerikában, hanem Magyarországon is megfelelő választékot kell kínálni automata sebességváltó ház alkatrészekből. A sebességváltó házhoz természetesen többfajta alkatrész is tartozik, ilyen például a sebesség váltókar tolatás határoló, ...


Keresse meg autójához megfelelő automata sebességváltó ház alkatrészt:


...a hátrameneti sebesség határoló, vagy a persely, a kapcsoló rudazat, a szimering, a fagydugó, a féltengelycsukló zárófedél. Bármilyen alkatrészt is keresünk, fontos az autónk pontos típusát, esetenként évjáratát is figyelembe venni, hiszen az alkatrészek paraméterei ettől függően változhatnak.

 

Nagy választék légszűrő ház tartókból

Automata sebességváltó ház alkatrész

A légszűrő ház tartó egy kiegészítő alkatrésze a légszűrő rendszernek, bármilyen hibája, elhasználódása, törése magát a hibátlan légszűrést veszélyeztet. Ha túl sok szennyeződés jut be a motorba, az hátrányosan befolyásolja a teljesítményt, sőt végső esetben komolyan károsíthatja a motort, például erőteljesen kophatnak a dugattyúk. A légszűrés hibájára utalhat a szívási zaj erősödése, a motor rángatása vagy a kipufogóból kiáramló fekete füst. Jobb ezt nem megvárni, ezért ha hibát látunk a légszűrő ház tartón, le kell cserélni.