AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Vezérműszíj feszítő választása.

Vezérműszíj feszítő azért kell, hogy a vezérműtengelyt működtető szíjat feszesen tartsa. Így fontos szerepet játszik abban, hogy a vezérmű tengely által vezérelt szelepek hibátlanul nyíljanak és záródjanak. Autójához más, autó ékszíj, hosszbordás szíj, vezérműszíj és görgő autóalkatrészek is szükségesek lehetnek, böngésszen teljes kínálatunkból.

Vezérműszíj feszítő kereső webáruház!

A vezérműszíj feszítő megfelelő működése azért is fontos, mert a laza bordás szíj tönkre teheti a bordás kereket. A kihullott bordájú bordás kerék aztán a szíjat károsítja. Tehát a jól működő feszítőnek magának is nagy szerepe van abban, hogy mennyi idő alatt kopik el a szíj és a bordás kerék.


Keresse meg az autójához megfelelő vezérműszíj feszítő alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Az autó vezerműszíj feszítőjének cseréje

Kereskedelemben forgalmazott, illetve webáruházunkban vásárolható feszítőgörgők között van manuálisan, kézzel állítható és rendelhető automatikus utánállító kivitel is. Termékpalettánkon megtalálható a Bosch, Ruville, Vemo, Ina és még számos közkedvelt minőségi gyártótól márkájú vezérműszíj feszítőt.

Vezérműszíj feszítő

A hibás vezérműszíj feszítő rontja a motor teljesítményét.

Azt, hogy a feszítő nem jól funkcionál, onnan tudhatjuk meg, hogy indítási zavarokat tapasztalunk, rossz a motor hangja, csökken a teljesítménye. Egy rossz feszítő nem csak a szíjat teheti tönkre, de végső esetben magát a szelepeket, sőt a dugattyúkat is. Ha az alkatrésszel probléma adódik, akkor a legjobb orvosság a Dayco vezérműszíj feszítő készlet. A webáruházunkban kedvező áron vásárolhatja meg a minőségi a vezérműszíj feszítő alkatrészeket. Magától értetődik, hogy a vezérműszíj feszítő is márkafüggő, ezért a Dayco vezérműszíj feszítő készlet megrendelésekor is fontos a helyes cikkszám megadása.