AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Szélvédőmosó szivattyú választása.

Szélvédőmosó szivattyú mozgatja a szélvédőmosó folyadékot a tartályból a fúvókákon át a szélvédőre. Nélküle nehezen tisztítanák az üveget az ablaktörlő lapátok. Tekintse meg kapcsolódó ablaktörlő tartozékok, lapát, ablakmosó kínálatunkat is!

Szélvédőmosó szivattyú szívja és fújja a folyadékot!

Szélvédőmosó szivattyú nélkül nem működhet egyetlen autó ablaktörlő sem. A szélvédőmosó szivattyú juttatja ugyanis a kellő nyomással a szélvédőre az ablakmosó folyadékot, ami nélkül az autó ablaktörlő fél karú óriás, de sokkal inkább nem ablaktörlő, hanem ablak vakaró lenne.


Keresse meg autójához megfelelő szélvédőmosó szivattyút:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Hogy milyen fontos az autó ablaktörlő, azt mindenki tudja, akinek megadatott, hogy a szélvédő mosó szivattyú meghibásodása, vagy akár csak egy kis, az autó ablaktörlő porlasztójába jutott szennyezés hatására, vagy esetleg az ablaktörlő lapátok elkopása miatt, nem látott előre a szélvédőn keresztül sűrű esőben, vagy a felcsapódott sáros víz miatt.

A szélvédőmosó szivattyú meghibásodása.

Szélvédőmosó szivattyú

Gyakran egyéb gondok és járulékos költségek forrása is lehet a szélvédőmosó szivattyú hibájának oka. Hiszen,ha nem jut kellő mennyiségű ablakmosó folyadék a szélvédőre, akkor az ablaktörlő lapátok jobban súrlódnak, így gyorsabban kopnak, mintha kellően nedves felületen mozognának. A száraz törlés következménye lehet az ablak kopása is, ami egy idő múlva rontja a kilátást a kocsiból, csökkenti a vezetés komfortját. És akkor most nem beszélünk a kellő öblítés nélkül az üvegen karistoló lapátok kellemetlen hangjáról, amit hosszabb úton, órákon át hallgatni egészen komoly gyötrelmet jelent a gépkocsi utasai számára. Rendelje meg házhoz szállítással kedvező áron autójához megfelelő szélvédőmosó szivattyút és cserélje ki egyszerűen, vagy autószerelő ismerőse segítségével.