AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Szélvédőmosó szivattyú választása.


Seat szélvédőmosó szivattyú alkatrészek

Válassza ki gépjárművét a lenti listából a Seat szélvédőmosó szivattyú alkatrészek kategóriában, vagy a szűkítéshez kezdjen el gépelni a fenti kereső sávban, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő terméket. Tekinste meg széles kínálatunkat online, és rendelje meg otthonról, kényelmesen, az elérhető legalacsonyabb áron!


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Hogy milyen fontos az autó ablaktörlő, azt mindenki tudja, akinek megadatott, hogy a szélvédő mosó szivattyú meghibásodása, vagy akár csak egy kis, az autó ablaktörlő porlasztójába jutott szennyezés hatására, vagy esetleg az ablaktörlő lapátok elkopása miatt, nem látott előre a szélvédőn keresztül sűrű esőben, vagy a felcsapódott sáros víz miatt. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A szélvédőmosó szivattyú meghibásodása.

Gyakran egyéb gondok és járulékos költségek forrása is lehet a szélvédőmosó szivattyú hibájának oka. Hiszen,ha nem jut kellő mennyiségű ablakmosó folyadék a szélvédőre, akkor az ablaktörlő lapátok jobban súrlódnak, így gyorsabban kopnak, mintha kellően nedves felületen mozognának. A száraz törlés következménye lehet az ablak kopása is, ami egy idő múlva rontja a kilátást a kocsiból, csökkenti a vezetés komfortját. És akkor most nem beszélünk a kellő öblítés nélkül az üvegen karistoló lapátok kellemetlen hangjáról, amit hosszabb úton, órákon át hallgatni egészen komoly gyötrelmet jelent a gépkocsi utasai számára. Rendelje meg házhoz szállítással kedvező áron autójához megfelelő szélvédőmosó szivattyút és cserélje ki egyszerűen, vagy autószerelő ismerőse segítségével.