AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ablaktörlő motor választása.

Ablaktörlő motor hajtja az ablaktörlő kart az adapteren keresztül rárögzített lapátokkal, működését relék vezérlik, és ha beragad a kar, vagy lefagy a lapát az üvegre akkor bizony le is éghet, ilyenkor cserélni kell.

Ablaktörlő motor feladata és szerepe az szélvédő törlése során!

Mindegy, hogy az ablaktörlő motor vagy az ablaktörlő mechanika romlik el, a végeredmény ugyanaz: nehéz kilátnia az ablakon esőben, hóban, felverődő sár esetén. A fordulatszáma határozza meg, hogy milyen gyorsan töröl az ablaktörlő.


Keresse meg autójához megfelelő ablaktörlő motort:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Tehát nem közömbös hány sebességfokozatban tud működni, vagy esetleg fokozatok nélkül állítható a fordulatszáma. Az ablaktörlő motor javítás autóelektronikai szakszervizben ajánlott, mivel az ablaktörlő lelke egy elektromos motor. Teljesítménye gépkocsimárkáknál és típusoknál eltérő, függ az ablaktörlő mechanikától, a lapátok nagyságától. Ezzel szemben a működése márkától függetlenül azonos elven alapul. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Ablaktörlő motor

Az ablaktörlőmotor árak függnek a minőségtől és a teljesítménytől.

Természetesen mindvégig autó ablaktörlő a cikk témája. Így aztán annak is természetesnek kell lennie, hogy minden, ami autóval kapcsolatos ár, így az autó ablaktörlő legfontosabb része, az ablaktörlő motor ár sem egyszerűen az alkalmazott műszaki megoldás bonyolultságától, a gyártási költségtől függ csupán, de a divattól, a márka népszerűségétől is. Ahogy már említettük, az autó ablaktörlő erősen márkafüggő. Az ablaktörlő motorok nem csak márkánként csoportosíthatók, de feloszthatók a szerint is, hogy hátsó ablaktörlő meghajtására vagy első ablaktörlő meghajtására szolgálnak-e. A hátsó gondolnánk, hogy ez alig különbözik az első ablaknál használtnál, pedig nem. A hátsó ablaktörlő motor ugyanis egészen más igénybevételnek van kitéve és más sebességfokozatokban működik.