AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ablaktörlő adapter választása.

Ablaktörlő adapter teszi lehetővé, hogy az új lapátot akkor is rá tudjuk szerelni az autónk ablaktörlő karjára, ha kettejük csatlakozó része nem illeszkedik egymásba.

Az ablaktörlő adapter cseréje más típusú lapát vásárlása esetén.

Ablaktörlő adapterBár az ablaktörlő elsőre jelentéktelen és nem is túl drága alkatrésznek tűnik, azért érdemes nagyobb figyelmet szentelni neki, mivel egy rossz, vagy rosszul felszerelt alkatrész sok bosszúság forrása lehet, nem beszélve a felesleges költségekről, ami a sorozatos cserével jár. Ha korszerű, újfajta, a régebbitől sokkal jobban törlő lapátra akarjuk cserélni a régit, ehhez rendre adapter felszerelésére van szükség, mivel az új lapátok csatlakozása egésze más, mint a régieké. A legegyszerűbb, hagyományos karok egyszerű horogban végződnek, amire csak rá kellett húzni a lapátot. Az újak már bonyolultabbak és egy kis csatlakozó szerkezettel kell a lapátot a helyére pattintani. A régi és az új technológia összekapcsolását szolgálja az ablaktörlő adapter. Tekintse meg a további ablaktörlő tartozékok, lapát, ablakmosó kínálatunkat is!


Keresse meg az autójához megfelelő ablaktörlő adapter alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Beszerzése házilag egyszerűen.

Az új lapátok csomagolásán fel vannak tüntetve az autómárkák, amelyekre gond nélkül, vagy a csomagban mellékelt adapterek segítségével felszerelhetők. Ha ezek között nem szerepel a mi kocsink márkája, vagy típusa, akkor az adaptert külön be kell szerezni. Ennek semmi akadálya nincs, de körültekintőnek kell lennünk,A amikor kiválasztjuk az adaptert, amelyik a mi autónk ablaktörlő karjának végéhez illeszkedve össze tudja kapcsolni azt az új lapáttal. Maga a csere nem igényli, hogy szervizbe vigyük az autónkat, házilag is gond nélkül elvégezhető.