AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Led féklámpa választása.

Led féklámpa használatával jól kiaknázhatjuk a led izzók általánosan ismert előnyös tulajdonságait az autónkban. A hosszabb élettartam mellett a nagyobb fényerő adta előnyök különösen fontosak.

Led féklámpa: nagyobb biztonság, tuningolt fény

A led féklámpa tehát – azon kívül, hogy kevesebb energiát igényel, messzebbről és jobban látszik és pont ezt várjuk el egy féklámpától. A fékláma küldetése, hogy fékezéskor automatikus bekacsolódásával a mögöttünk autózók időben észleljék, ha hirtelen lassítunk. Legyen idejük reagálni a kormánnyal, vagy a fékpedállal.


 

 


Az egyik leggyakoribb baleseti fajta az úgynevezett ráfutásos baleset, amikor a vezető nem, vagy csak későn veszi észre, hogy az előtte haladók lassítottak, vagy megálltak. Ezek elkerülésének tökéletes eszköze a led féklámpa, amely nagyobb fényereje miatt sokkal messzebbről érzékelhető, mint a hagyományos izzóval működő féklámpák fénye. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Led féklámpa csere egyszerűen

Led féklámpák autója tuningjához.

Számos előnyös tulajdonsága és nagyobb biztonsága miatt tehát érdemes a hagyományos féklámpánkat led féklámpára cserélni. Ez rendre csak úgy lehetséges, hogy a féklámpában világító izzó foglalatát is cseréljük, mert a hagyományos foglalatba nem illik be a led féklámpa izzója. Ezt a cserét szervizben érdemes megrendelni, de aztán a kiégett led izzókat már magunk is ki tudjuk majd cserélni, ha kiégnének. Erre azonban nem biztos hogy valaha is sor kerül, ha nem évtizedekig használjuk az autónkat, mert egy led féklámpa élettartama akár egy évtized is lehet.