Európai Regionális Fejlesztési Alap
AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Thule - Touring választása.

Touring név alatt értékesíti a Thule cég egyik legnépszerűbb tetőbox modelljét. Mégpedig számos méretben, formában és többféle anyagból. Valamennyi Touringot az áramvonalas, visszafogottan kulturált forma jellemzi.

A Touring Thule tetőbox család választéka a leggazdagabb.

A svéd gyártó két színben, az úgy nevezett Black Glossy (vagyis egy speciális fekete) és egy Titan Aeorskin (ami egy titán szín, mondjuk szürke) forgalmazza ezeket a termékeket. Mindkét színcsoportban 5 változatot ajánlanak, amelyek a méreteikben térnek el egymástól. Tekintse meg további kapcsolódó kínálatunkat is!


Keresse meg az Önnek megfelelő Thule Touring tetőboxot:

1 2 3 > 
1 2 3 > 

A Touring tetőbox modelljei a ruhák számozását követik

A számos modell közül a Touring csak az egyik. Van még a Dynamik és a Motion család. Itt is megvannak a nevek mellett a százas számok. Például a Motionnál a 600, 200, 800 és a 900-as számok. De mindegyikük ezen kívül be van sorolva az S, M, L, XL, és XXL-es kategóriákba is. A Thule Excellence-nek csak egy XL-es változata van. Ennek megfelelően van a Thule Touring 100, a Thule Touring 600, a Thule Touring 200, a Thule Touring 780 és a Thule Touring700-as. Mindegyik dizájnja egészen hasonló, azzal az eltéréssel, hogy az egyes típusok hosszabbak, esetenként némileg magasabbak is a többieknél.

A Touring családban azonban az XXL kivételével minden nagyság megtalálható. Minden új Thule Touring tetőbox olyan fejlesztéseket tartalmaz, melyeket a gyár hosszú időre visszatekintő tapasztalatai alapján valósított meg Így a legmagasabb igényeket is kielégíti a Touring, ami a legújabb modell. Ebben a családban a 600-as kivételével minden doboz két oldalon nyitható.

A tetőbox felső része új különleges aeroskin mintázatot kapott, ami extravagáns külsőt kölcsönöz a tetőboxnak. Speciális ütésálló anyagból készült.