AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

VOLVO típus választása.
  1. tipus
  2. volvo
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Volvo alkatrészek Svédországból. Ez akár jelszó is lehetne, amit az autózásban és az iparban járatos emberek azonnal a kiváló minőséggel azonosítanának, és nem alaptalanul.

A Volvo alkatrészek az utasbiztonság szolgálatában

A Volvo alkatrészek a kezdeti időktől kiváló minőségükkel hívták fel magukra a figyelmet. A svéd luxus márka, amelynek története 1937-ben indult Göteborgban, soha nem a gyártási széria nagyságáról volt híres, hanem mindenek előtt a kész autók kiváló minőségéről. Az elsők között ismerte fel az autó biztonságos felépítményének fontosságát és az ilyen irányú fejlesztésekben, alkatrészei és konstrukciói mindig úttörő szerepet vállaltak. Korszakos felismerésük volt, hogy nem csak a motor teljesítménye, a kocsi szépsége, de az utasbiztonság is versenyelőnyt jelenthet.

 

Utángyártott Volvo alkatrészek

Soha nem lett tömegjármű

Az autók és az autóalkatrészek minőségéről sokat mond, hogy bizonyított eset szerint egy 1966-ban gyártott Volvo P1800-as több mint 4,2 millió kilométert futott. Hivatalos számítások szerint a kiszolgált Volvók 19,8 éves átlag életkoránál csak a Mercedes-Benz kocsik átlagéletkora magasabb. A Volvo alkatrészek átlagon felüli minőségéről és legendás tartósságáról az amerikai Forbes is kiváló bizonyítványt állított ki, amikor a Volvot a világ 9. legjobb autógyárának és a 6. legjobb luxusautó gyártójának sorolta be.