AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

VOLVO típus választása.
  1. tipus
  2. volvo
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Volvo alkatrészek Svédországból. Ez akár jelszó is lehetne, amit az autózásban és az iparban járatos emberek azonnal a kiváló minőséggel azonosítanának, és nem alaptalanul.

A Volvo alkatrészek az utasbiztonság szolgálatában

A Volvo alkatrészek a kezdeti időktől kiváló minőségükkel hívták fel magukra a figyelmet. A svéd luxus márka, amelynek története 1937-ben indult Göteborgban, soha nem a gyártási széria nagyságáról volt híres, hanem mindenek előtt a kész autók kiváló minőségéről. A Volvo az elsők között ismerte fel az autó biztonságos felépítményének fontosságát és az ilyen irányú fejlesztésekben, a Volvo alkatrészek és konstrukciók mindig úttörő szerepet vállaltak. Korszakos felismerésük volt, hogy nem csak a motor teljesítménye, a kocsi szépsége, de az utasbiztonság is versenyelőnyt jelenthet.

Utángyártott Volvo alkatrészek

A Volvo soha nem lett tömegjármű

A Volvo alkatrészek és a Volvo autók minőségéről sokat mond, hogy bizonyított eset szerint egy 1966-ban gyártott Volvo P1800-as több mint 4,2 millió kilométert futott. Hivatalos számítások szerint a kiszolgált Volvók 19,8 éves átlag életkoránál csak a Mercedes-Benz kocsik átlagéletkora magasabb. A Volvo alkatrészek átlagon felüli minőségéről és legendás tartósságáról az amerikai Forbes is kiváló bizonyítványt állított ki, amikor a Volvot a világ 9. legjobb autógyárának és a 6. legjobb luxusautó gyártójának sorolta be.