AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

SUBARU típus választása.
  1. tipus
  2. subaru
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Subaru alkatrészek nem készülnek nagy mennyiségben, hiszen világviszonylatban egy kis autógyártóról van szó. Mégpedig annak ellenére, hogy ez a világ legnagyobb négy kerék meghajtású autókat gyártó cége.

Subaru alkatrészek világszínvonalon

A Subaru alkatrészek gyártása nagy múltra tekint vissza. Az első modelljük, egy kéthengeres, kétütemű kisautó 1953-ban gördült ki a gyár kapuján, és 1966-ban készült el az első négyhengeres boxermotorral felszerelt személyautójuk. A Subaru 1000 az első sorozatban gyártott, és nem farmotoros japán autó volt. Egyéni jellemvonásainak és fejlesztési értékeinek kikristályosodása a múlt század 70-es éveire tehető, amikor a cég piacra dobta első négy kerék meghajtású autóját, amelyet szinte azonnal exportálni kezdtek az Egyesült Államokba is.

Utángyártott Subaru alkatrészek

Négy kerék specialista

A Subaru alkatrészek gyártása igazán akkor lendült fel, amikor a Japánban legfényesebben látható 6 csillagból álló csillagkép a Subaru nevét viselő cég a négy kerék meghatású járművekre kezdett szakosodni. Mára a világ minden országába szállítják a dzsipjeiket és például a Land Rover és a Jeep mellett ő az egyetlen olyan autógyártó, amelyik csak ilyen meghajtású járműveket ad el Európa egyik legnagyobb piacán, Németországban. Semmi meglepő nincs ezek után abban, hogy a márka és az alkatrész fejlesztések jelentős szerepet játszanak az autósportban, mindenek előtt a rally világában.