AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

SAAB típus választása.
  1. tipus
  2. saab
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Saab alkatrészek forgalmazásából nem élne meg egy alkatrész kereskedő sem, de a svéd márka még ma is a kiváló minőség egyik szinonimája, ezért aki ad magára tart Saab alkatrészeket.

A Saab alkatrészek világszínvonalúak

A Saab alkatrészek és a nem túl nagy szériában gyártott Saab személyautók az elmúlt évtizedek számos vállalati turbulenciája ellenére még ma is a top minőségi kategóriába tartoznak. A svéd munkaerő drágasága kezdte aláásni a márka piaci sikereit, és az egykori tulajdonos a minőség tartása érdekében nem ment külföldre a gyártással, ami nem bizonyult jó döntésnek. Ma már a Saab alkatrészek - a többi világmárkához hasonlóan - nem csak az anyaországban készülnek. Enélkül egyébként ma már nem is lehetne biztosítani az alkatrészek utánpótlását.

SAAB utánagyártott alkatrész kereső webáruház

A Saabnak van jövője

A pénzügyi nehézségekbe keveredett Saabot először az amerikai General Motors igyekezett a saját képére szabva a világpiacon tartani, de a szaftos nyereséghez szokott detroiti cégről előre lehetett tudni, hogy nem fogja sokáig eltűrni a veszteséges termelést, amin nem segített az sem, hogy a Saab alkatrészek gyártása a General Motors révén lényegesen gazdaságosabbá vált. Az igazi irányváltásra azonban csak a kínai zöld iparban érdekelt befektető megjelenése hozhat meg. Bár a Saab alkatrészek és gépkocsik gyártásának átállítása az elektromos autókra nem történt meg egyik napról a másikra, mégis a cég jövője ebben az irányban látszik fejlődni.