AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

NISSAN típus választása.
  1. tipus
  2. nissan
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Nissan alkatrészek vásárlásakor nagyon kevesen vannak tudatában annak, hogy milyen széles körű és mennyire kiterjedt kooperáción alapuló terméket szereznek be.

Nissan alkatrészek a Renault-tól

A mély japán gyökerekkel rendelkező Nissan a szigetország többi autógyártójától eltérő stratégiát választott és a széles körű nemzetközi együttműködésre alapozza a Nissan alkatrészek gyártását és forgalmazását. Ennek a filozófiának a megvalósítását szolgálta az 1999-ben megkötött Reanult-Nissan szövetség, amely a márkák és a cégek önállóságának tiszteletben tartása mellett a fejlesztésben és a gyártásban hozott létre gyümölcsöző és mindkét fél számára előnyös együttműködést, ami nagyon pozitív hatást fejtett ki a Nissan alkatrészek gyártására.

Nissan alkatrész kereső webáruház kedvező árak, széles kínálat.

Nissan utánagyártott alkatrész kereső webáruház

Nissan stratégia számokban

A Nissan először a francia Renault, majd a német Daimler AG-vel, a Mercedes gyártójával épített ki együttműködést, ami jelentős előrelépést hozott a Nissan alkatrészek gyártásában. Erre vezethető vissza az is, hogy a Nissan-Renault együttes értékesítése a személyautóknál mára meghaladja a 8 millió darabot. Ebből a Nissan alkatrészek tömege mellett a Nissan személyautók képviselik a legnagyobb arányt. Ez több mint 5 millió eladott Nissant jelent. A Renault-Dacia forgalma jóval a 2,5 millió darab fölött van, míg a Lada márkát kézben tartó AVTOVAZ mintegy félmillió személyautót értékesít évente.