AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

NISSAN típus választása.
  1. tipus
  2. nissan
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Nissan alkatrészek vásárlásakor nagyon kevesen vannak tudatában annak, hogy milyen széles körű és mennyire kiterjedt kooperáción alapuló terméket szereznek be. Alkatrész webáruházunk "polcain" is számos ilyet találhat.

Nissan alkatrészek a Renault-tól

A mély japán gyökerekkel rendelkező gyártó a szigetország többi autógyártójától eltérő stratégiát választott, és a széles körű nemzetközi együttműködésre alapozza a Nissan alkatrészek gyártását és forgalmazását. Ennek a filozófiának a megvalósítását szolgálta az 1999-ben megkötött Reanult-Nissan szövetség, amely a márkák és a cégek önállóságának tiszteletben tartása mellett a fejlesztésben és a gyártásban hozott létre gyümölcsöző és mindkét fél számára előnyös együttműködést, ami nagyon pozitív hatást fejtett ki a márka alkatrészeinek gyártására.

 

 

Nissan utánagyártott alkatrész kereső webáruház

Stratégia számokban

A Nissan először a francia Renault, majd a német Daimler AG-vel, a Mercedes gyártójával épített ki együttműködést, ami jelentős előrelépést hozott a Nissan alkatrészek gyártásában. Erre vezethető vissza az is, hogy a Nissan-Renault együttes értékesítése a személyautóknál mára meghaladja a 8 millió darabot. Ebből az alkatrészek tömege mellett a személyautók képviselik a legnagyobb arányt. Ez több mint 5 millió eladott példányt jelent. A Renault-Dacia forgalma jóval a 2,5 millió darab fölött van, míg a Lada márkát kézben tartó AVTOVAZ mintegy félmillió személyautót értékesít évente.