AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

MASERATI típus választása.
  1. tipus
  2. maserati
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Maserati alkatrészek esetében nem minden alkatrész kereskedőnél mehetünk biztosra, mert nem olyan márkáról van szó, amely gyakran fordulna meg a magyar szervizekben.

Maserati alkatrészek 100 év óta

A Maserati alkatrészek és a márka immár 100 éves múltra tekint vissza. Az olasz autógyártót még 1914-ben alapította 4 Maserati testvér és az első években gyújtógyertyák gyártásával foglalkoztak. Hamarosan, már a 20-as évek eleján megalkották első autójukat, amelybe Ernesto Maserati egy négyhengeres motort épített és ezzel kezdett el versenyezni. Az autósport és a Maserati máig tartó szoros kapcsolata itt kezdődött el és a márka fejlődésében, a Maserati alkatrészek gyártásában és fejlesztésében az autósport máig meghatározó szerepet játszik.

Utángyártott Maserati alkatrészek

Maserati a luxus és a sport jelképe

A Maserati alkatrészek fejlesztése és gyártása kezdettől fogva sport és teljesítmény centrikus volt, hiszen az autósport őskorában forma 1-es világbajnoki címet is szereztek a Maserati fivérek. Évtizedeken át a márka éles versenyt vívott a piacon a Ferrarival. Annak ellenére, hogy jó ideig egy anyavállalat, a torinói Fiat tulajdonában volt mindkét márka, mégpedig egészen 2015-ig, amikor a Ferrari elvált a Fiat-Chryslertől. Nem véletlen, hogy a Maserati alkatrészek fejlesztése és gyártása nagy mértékben támaszkodik a Fiat mérnökeinek munkájára.