AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

LEXUS típus választása.
  1. tipus
  2. lexus
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


A Lexus alkatrészek gyártása és forgalmazása éppen olyan rövid múltra tekint vissza, mint maga a márka, amely nem régen ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját.

A Lexus alkatrészek negyedszázada

A Lexus alkatrészek és a belőlük összeszerelt személyautóknál a japánok két jelmondatot követnek. Az egyik a luxus, a másik az innováció, ami nem csak a hagyományos üzemanyaggal működő motorokra és az ilyen autókra értendő, de arra is, hogy a vállalat a nagy gyártókkal egy időben, vagy néhányukat meg is előzve lépett már 2005-ben a piacra hibrid autóival. A Lexus a világ legnagyobb autógyára, a japán Toyota luxus márkája. A Lexus autókkal és a Lexus alkatrészekkel a távol-keleti autógyártó óriás 1989-ben lépett ki az Egyesült Államok hatalmas piacára és egy évvel később jelent meg Európában.

Lexus alkatrész kereső webáruház kedvező árak, széles kínálat.

A Lexus a japán BMW

A Lexus alkatrészek jelentős része a Toyota hatalmas gyártókapacitására támaszkodva egyedi termék. Ez nem jelenti azt, hogy a Lexust beszállítók nélkül szerelné össze a Toyota, de azt mindenképpen, hogy a saját, eredeti alkatrészeit preferálja és ajánlja a vevőinek is. Ez a magasra tett minőségi mércével magyarázható elsősorban, de azzal is, hogy a Lexus alkatrészek valóban az autógyártás csúcsát képviselik és a dinamikus, korszerű, nagy teljesítményű luxus autók kategóriájában a márka mindig az élvonalban van, mégpedig nem csak az első ránézésre szembe tűnő dizájnnal, de a műszaki-technikai megoldásokkal is.