AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

KIA típus választása.
  1. tipus
  2. kia
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Kia alkatrészek forgalmazása nélkül egy autóalkatrészekkel foglalkozó cég sem tud teljes körű szolgáltatást nyújtani, mivel a cég mára megkerülhetetlenné vált az egész világon. Épp ezért alkatrész kínálatunkban is a legtöbb modellhez megtalálhatóak termékek.

Kia alkatrészek mindenhonnan

Utángyártott Kia alkatrész keresőA Kia alkatrészek gyártása és forgalmazása a világ minden országában akkor kapott igazán erős hátszelet, amikor majd 20 évvel ezelőtt a Kia Motors részvényeinek több mint egy harmada az ugyancsak dél-koreai Hyundai Motor Company tulajdonába került. Ezzel létrejött Dél-Korea második legnagyobb ipari komplexuma, amelyet csak a világszerte jól ismert Samsung Group előz meg. Az évente 7 millió gépjárműnél is többet gyártó cégkomplexum a Toyota, a General Motors és a Volkswagen csoport után a 4. legnagyobb autógyártó lett, ami nem csak a márka alkatrészeinek legyártott mennyiségén, de azok műszaki-technikai színvonalán is nagyot lendített.

Nem tegnap kezdett autót gyártani

A Kia alkatrészek gyártása komoly történelmi hagyományokkal rendelkezik, hiszen a céget még 1944-ben alapították, amivel Dél-Korea legrégebbi autómotorokat előállító cégének számít. A töretlenül fejlődő vállalkozás mára 172 országban van jelen, 40 ezer alkalmazottja, 14 gyárában 1,4 millió autót és tízmilliós nagyságrendben gyárt alkatrészeket, miközben természetesen a világ többi autógyárához hasonlóan az alkatrész beszállítók egész hadára támaszkodva szereli össze a Kia teljes kínálatában szereplő modellek sokaságát.