AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

ISUZU típus választása.
  1. tipus
  2. isuzu
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Isuzu alkatrészek már a múlt század húszas éveiben is készültek Tokióban, de maga a márkanév csak 1949-ben lett a cég neve is. Hatvan évvel később több mint 21 millió dízelmotort gyártanak évente.

Isuzu alkatrészek Ázsiában és az USA-ban

Az Isuzu alkarészek gyártása már a kezdetektől tudatosan épített az egyes gyártók közötti együttműködésre. A cég gyorsan felismerte az amerikai és a távol-keleti piacokban rejlő nagy lehetőséget, főleg a tehergépjárművek gyártása terén. Itt is elsősorban a dízel motorok fejlesztésére és az ezekhez szükséges Isuzu alkatrészek gyártására koncentráltak. Amerikai térnyerésüket az ott létrehozott gyártókapacitás és a General Motors-szal létrejött szoros együttműködés alapozta meg. Tekintse meg a Kovács Autóalkatrész Webáruház teljes kínálatát!

Isuzu alkatrészek kedvezményes árakon

Dízelmotorok gyártásában az élen

Az Isuzu alkatrészek gyártása az idők folyamán a szakosodás irányába ment el. Ez azt jelentette, hogy főleg a dízelmotorok fejlesztésére és nagy tömegű gyártására koncentráltak. A szelektív fejlesztést az autógyártás területén az tette lehetővé, hogy az egyéb alkatrészeknél a legnagyobb japán gyártókra és a GM-re támaszkodtak. Nagy lökést adott az Isuzu alkatrészek gyártásának, hogy felismerték az indai piacban rejlő óriási lehetőségeket is, ahol szintén a helyi, kooperációban megvalósuló gyártásra építettek. Ma a cég olyan márkáknak szállít dízelmotorokat, mint például a GM, a Ford, az Opel vagy a Renault.