AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

HYUNDAI típus választása.
  1. tipus
  2. hyundai
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Hyundai alkatrészek milliói vannak forgalomban a világ szinte minden országában. Az 1967-ben alapított dél-koreai cég 2012-re a világ 4. legnagyobb autógyártójává nőtte ki magát.

Hyundai alkatrészek világszerte

A Hyundai alkatrészek millióit gyártják a cégnek beszállító vállalatok a világ minden kontinensén. Erre szükség is van, hiszen a cég a tulajdonában lévő Kia Motors vállalattal együtt a Hyundai összesen 7,12 millió járművet gyártott már 2012-ben. Nyilván magától értetődik, hogy ilyen mennyiségű késztermék esetén a beszállítók igen nagy feladat előtt állnak, ami a mennyiség mellett a minőségi követelmények teljesítésére is igaz. Aki a gyártó alkatrész beszállítója akar lenni, annak a világ minden alkatrészgyártójával versenyeznie kell.

Utángyártott Hyundai alkatrészek

A második vonalból az élre jutott

Az egykoron a japán autógyártás farvizein evező dél-koreai autóipar mára kinőtte magát, és az élvonalban játszik. A márka alkatrészeiből összeszerelt Hyundai és Kia márkájú gépjárművek nem csak azért érnek el világsikert, mert az olcsó ázsiai munkaerőre támaszkodva versenyképes árakkal jelennek meg a világpiacon, de azért is, mert a mindenkori igényeket a leginkább kielégítő gyártmányokat kínálnak és ez vonatkozik a a Hyundai alkatrészek mellett például a késztermékekre is, amelyek minden nemzetközi szabványnak és biztonsági, vagy minőségi követelménynek maradéktalanul megfelelnek. Webáruházunkban is kizárólag ilyen autóalkatrészek forgalmazására törekszünk.