AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

CHEVROLET típus választása.
  1. tipus
  2. chevrolet
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Chevrolet alkatrészek gyártásával nem túl régen kezdtek el az európai autóalkatrész beszállítók foglalkozni. Nem csoda, mert egy hagyományos tengeren túli, nem európai márkáról van szó.

Chevrolet alkatrészek az öreg kontinensről

A Chevrolet alkatrészek ma már a többi nagy európai márkához hasonlóan négy kontinensről származnak, és a versenytársakhoz hasonlóan, a világszínvonalat képviselik. Ez ma a globalizált világban nem is lehet másképpen, különösen abban az esetben, ha a Chevrolet mára személygépkocsijaival és haszonjárműveivel Észak- és Dél-Amerika, a Közel-Kelet, az arab országok, valamint Ázsia mellett minden európai piacon kiépítette az állásait. Az ilyen piaci jelenlét elengedhetetlen feltétele, hogy a Chevorlet alkatrészek gyártása is világméretekben folyjon.

Chevrolet utánagyártott alkatrész kereső webáruház

Chevrolet és a Manchester United

Bár a Chevrolet Magyarországon megszüntette az új autói értékesítését, nem kevesen vannak és lesznek is, akik a Chevrolet alkatrészek vevői maradnak. A cég európai elkötelezettségét bizonyítja, hogy a 2014-15-ös szezonban a Manchester Unitedet 2012 óta szponzoráló cég, a játékosok mezére küzdötte fel magát. Akik tehát itt Európában Chevrolet alkatrészek gyártására adták a fejüket a jövőben sem maradnak munka nélkül. A Chevrolet, melynek svájci születésű alapítója Louis Chevrolet az amerikai álmot követve vándorolt ki az új világba, ma az öreg kontinensen is erős pozíciókkal rendelkezik.