AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

BMW 5 évjárat választása.
  1. tipus
  2. bmw
  3. 5
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


BMW 5 alkatrészek immár 44 éve készülnek, és a ma gyártott modellek a márka 6. generációját képviselik. A felső középkategóriás luxus autó sedan és kombi változatban készül.

BMW 5 alkatrészek világszínvonalon

A BMW 5 alkatrészek a Münchentől 100 kilométerre fekvő Dingolfing városában működő gyár termékei. Az 5-ös modellcsalád volt az első, ahol a BMW áttért az új számozásra, amiben az első szám, az 5-ös a modellt jelöli, a következő két szám pedig a motor hengerűrtartalmát. Így például a BMW 520-asban egy 2 literes motor dolgozik. A BMW 5 alkatrészek arról is híresek, hogy a modell a második legjobban eladott BMW modell a 3-as család után. 2010-ben a cég profitjának a fele a BMW 5 sorozat autóinak eladásából származott.

Utángyártott BMW 5 alkatrészek

A BMW 5 is csúcsmodell

A BMW 5 alkatrészek is az autóipar csúcstechnológiáját testesítik meg. Ez nem csak azt jelentik, hogy valamennyi megoldás maga nemében a legjobbak közé tartozik, de azt is, hogy a gyártási fegyelem, a minőség-ellenőrzés magas színvonala miatt, a BMW 5 alkatrészek a jók között is a legjobbak. A márka természetesen nem ül a babérjain, és ott van mindenütt, ahol valami új történik az autógyártásban. 2012 óta a piacon vannak saját hibrid fejlesztésű BMW 5 modelljükkel, amely kimagaslik energiahatékonyságával a hasonló megoldások közül.