AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

ASTON MARTIN típus választása.

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Aston Martin alkatrészek időtlen idők óta készülnek, de igazán „csak” az első világháborút követően vált a márka a luxus és a sportautók ikonjává. Éspedig nem csak a brit szigeteken.

Aston Martin alkatrészek nem csak saját forrásból

Aston Martin alkatrészek és autók a két világháború közötti időszaktól napjainkig a luxus és a sportautózás egyik szinonimájaként funkcionálnak. A márkanév ma is szépen hangzik, bár elvesztette egykori csillogását. Az 1913-ban alapított cég máig számos krízist és ugyanannyi sikerévet tudhat maga mögött. Ez nem az Aston Martin alkatrészek, vagy a kész autók minőségén látszik meg, hanem csak a tulajdonosi struktúrán. A márka bűvkörében és tulajdonosai között az elmúlt évtizedekben a Ford és napjainkig még a Mercedes is megfordult.

Aston Martin alkatrész kereső webáruház kedvező árakon OnLine

Aston Martin nem nagyszériás népautó

Az Aston Martin alkatrészek gyártását a márka élete során mindig a legjobb minőségre és a csúcstechnika alkalmazására irányuló törekvések jellemezték. Az elég régen kiderült, hogy a cégnek sem anyagi, sem műszaki-technikai lehetősége nem elégséges arra, hogy egyedül folytassa a márka fejlesztését. Ezért az Aston Martin alkatrészek a márka egy-egy korszakában jellemzően az éppen kooperáló nagy autógyárak gyártmányfejlesztését tükrözték. Most éppen a Mercedes sportautók fejlesztési sikerei köszönnek vissza az Aston Martinnál, amelynek jól csengő neve még a német autógyár esetében is alkalmas az eladási számok javítására.