AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Első lökhárító alatti spoiler választása.


Első lökhárító alatti spoiler (avagy szpojler) gyakorlatilag az autó karosszériájára rögzített légterelő. A spoiler felszerelésének a célja lehet pusztán esztétikai jellegű. Ilyenkor a spoiler az úgynevezett optikai tunning része.

Spoiler az autó légterelője a stabilabb úton tartás érdekében.

Legtöbbször azonban a spoiler felszerelését a jármű menettulajdonságainak a javítása érdekében végeztetik el az autósok. Kapható sportspoiler, amely a versenyautókra kerül fel, de leszorító légterelő eladó szettekben, vagyis komplett készletekben is a különböző autótípusokhoz.


Keresse meg autójához megfelelő első lökhárító alatti spoiler karosszéria kiegészítőt::


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Létezik persze gyári versenyautó spoiler éppen úgy, mint utángyártott spoiler. A spoiler ára pedig természetesen a minőségégtől, a kiviteltől függően változik. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Első lökhárító alatti spoiler típusok és árak autókhoz.

Első és hátsó lökhárító alatti spoiler

Első lökhárító alatti spoiler ár a spoiler anyagától is függ. Légterelő kapható számos alapanyagból. Így egyebek mellett van a boltokban műanyag spoiler, kompozit spoiler, vagy éppen alumínium spoiler egyaránt. Légterelő szárny kapható számtalan kivitelben, van spoiler motorháztetőre, létezik spoiler első ajtóra, készül spoiler hátsó ajtóra, és gyártanak spoilert tetőre és a csomagtartóra is. A spoiler javítás ritkán célravezető megoldás, a spoiler csere pedig jobbára a karosszéria lakatos munkája. Ugyanakkor az egyszerűbb kivitelű első lökhárító alatti spoiler felszerelése az autóra az ügyes barkácsolóknak is sikerülhet.