AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Generátor szabadonfutó választása.

Generátor szabadonfutó alatt a gépkocsi generátorának azt a szíjmeghajtású változatát értjük, amely lehetővé teszi, hogy a generátor a motor forgattyús tengelyének változó forgási sebességétől függetlenül egyenletesen működjön. A generátor, önindító webáruház további kínálatát ide kattintva tekintheti meg.

A generátor szabadonfutó csak a forgattyús tengely gyorsulásait veszi figyelembe, a lassulások nem fogják vissza a teljesítményét.

Mivel a generátorhibák feltárása is szakértelmet igényel, még az alkatrészek megrendelése előtt célszerű szakemberhez fordulni. A generátor szabadonfutó hiba felismerése ugyan nem egyszerű, de vannak jól látható jelek. Ilyen például, amikor az ablakemelő üzemeltetése során a lámpák fényereje csökken.


Keresse meg az autójának megfelelő generátor szabadonfutó alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ennek csak generátor szabadonfutó hiba lehet az oka. Az alkatrész hibái esetén a leggyakoribb gyógymód a generátor szabadonfutó cseréje. Cseréje nem gyerekjáték, elengedhetetlen kelléke a generátor szabadonfutó célszerszám. 

Generátor szabadonfutó online áruház

Generátor szabadonfutó leszedő

A generátor szabadonfutó célszerszám csoportban az egyik legfontosabb a leszedő, mely egy speciális kulcs, ami nélkül elképzelhetetlen a generátor szabadonfutó cseréje. A szabadonfutó szerelése tehát összetett művelet, amihez a célszerszám mellett komoly szakismeretre van szükség. A gépkocsi tulajdonosának sem árt, ha nem teljesen ismeretlen számára az alkatrész pontos működése. Azt azonban ne felejtsük el, hogy ha tisztában is vagyunk működésének alapelveivel, még távolról sem jelenti azt, hogy ezzel egyben közelebb jutottunk a szerelés részleteinek ismeretéhez is.