AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Generátor szabadonfutó választása.


Generátor szabadonfutó alatt a gépkocsi generátorának azt a szíjmeghajtású változatát értjük, amely a lehetővé teszi, hogy a generátor a motor forgattyús tengelyének változó forgási sebességétől függetlenül egyenletesen működjön.

A generátor szabadonfutó csak a forgattyús tengely gyorsulásait veszi figyelembe, a lassulások nem fogják vissza a teljesítményét.

Mivel a generátor hibák feltárása is szakértelmet igényel, még a generátor alkatrészek megrendelése előtt célszerű szakemberhez fordulni. A generátor szabadon futó hiba felismerése ugyan nem egyszerű, de vannak jól látható jelek. Ilyen például, amikor az ablakemelő üzemeltetése során a lámpák fényereje csökken.


Keresse meg autójának megfelelő generátor szabadonfutót:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ennek csak generátor szabadonfutó hiba lehet az oka. A generátor szabadonfutó hibái esetén a leggyakoribb gyógymód a generátor szabadonfutó cseréje. A generátor szabadonfutó cseréje nem gyerekjáték, elengedhetetlen kelléke a generátor szabadonfutó célszerszám. Tekintse meg kapcsolódó termékeinket is!

Generátor szabadonfutó kereső webáruház kedvező árakon

Generátor szabadonfutó leszedő

A generátor szabadonfutó célszerszám csoportban az egyik legfontosabb a generátor szabadonfutó leszedő. A generátor szabadonfutó leszedő egy speciális kulcs, ami nélkül elképzelhetetlen a generátor szabadonfutó cseréje. A generátor szabadonfutó szerelése tehát összetett művelet, amihez a generátor szabadonfutó célszerszám mellett komoly szakismeretre van szükség. A gépkocsi tulajdonosának sem árt, ha nem teljesen ismeretlen számára a generátor szabadonfutó működése. Azt azonban ne felejtsük el, hogy ha tisztában is vagyunk a generátor szabadonfutó működése alapelveivel, még távolról sem jelenti azt, hogy ezzel egyben közelebb jutottunk a szabadonfutó generátor szerelés részleteinek ismeretéhez is.