AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tengelycsonk javítókészlet választása.

Tengelycsonk javítókészlet segítségével lehet a leghatékonyabban elvégezni a tengelycsonk felújítását, ami elengedhetetlen a biztonságos autózás érdekében.

A tengelycsonk szerepe

A tengelycsonk kapcsolja az autó karosszériájához az első kerekek tengelyeit. Ez teszi az úgy nevezett tengelycsonkos kormányzást lehetővé, amelynek lényege, hogy a kanyarban csak a tengelycsonkok fordulnak el, mégpedig úgy, hogy a belső ívén futó kereket jobban, mint a külső íven futó.


Keresse meg autójához megfelelő tengelycsonk javítókészletet:


E kormányzás előnyei: jó stabilitás a csekély kerékhelyzet-változás következtében és jó menettulajdonságok az alacsony súlypont miatt. Bonyolultabb és drágább, mint az ősi forgózsámolyos, de annál sokkal jobb is, ezért ma már minden járműnél ezt alkalmazzák. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Tengelycsonk felújító készlet tartalma és használata

Tengelycsonk javítókészlet

A tengelycsonkok, amelyek a kormányzás és az út egyenetlenségei, valamint a kanyarodás, fékezés és gyorsítás közben fellépő jelentős erők miatt nagy mechanikai igénybevételnek van kitéve egy idő után megkophatnak, meghibásodhatnak, és ilyenkor gyakran már csak a teljes tengelycsonk felújítása, komplett javítása lehet a célra vezető megoldás, amivel biztosítani lehet, hogy a kormányozás stabil és folyamatosan a vezető ellenőrzése alatt maradhasson. A tengelycsonk javítókészletben minden olyan csavar, alátét, vagy egyék kisebb-nagyobb részegység megtalálható, ami ehhez szükséges.