AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tengelycsonk javítókészlet választása.

Tengelycsonk javítókészlet segítségével lehet a leghatékonyabban elvégezni az alkatrész felújítását, ami elengedhetetlen a biztonságos autózás érdekében. Tekintse meg a teljes autó felfüggesztés, kormányzás választékot!

A tengelycsonk és javítókészlet szerepe

A tengelycsonk kapcsolja az autó karosszériájához az első kerekek tengelyeit. Ez teszi az úgy nevezett tengelycsonkos kormányzást lehetővé, amelynek lényege, hogy a kanyarban csak a tengelycsonkok fordulnak el, mégpedig úgy, hogy a belső ívén futó kereket jobban, mint a külső íven futó.


Keresse meg az autójához megfelelő tengelycsonk javítókészlet alkatrészt:


E kormányzás előnyei: jó stabilitás a csekély kerékhelyzet-változás következtében és jó menettulajdonságok az alacsony súlypont miatt. Bonyolultabb és drágább, mint az ősi forgózsámolyos, de annál sokkal jobb is, ezért ma már minden járműnél ezt alkalmazzák.

Tengelycsonk javítókészlet, felújító készlet tartalma és használata

Tengelycsonk javítókészlet

A tengelycsonkok, amelyek a kormányzás és az út egyenetlenségei, valamint a kanyarodás, fékezés és gyorsítás közben fellépő jelentős erők miatt nagy mechanikai igénybevételnek van kitéve egy idő után megkophatnak, meghibásodhatnak, és ilyenkor gyakran már csak a teljes tengelycsonk felújítása, komplett javítása lehet a célra vezető megoldás, amivel biztosítani lehet, hogy a kormányozás stabil és folyamatosan a vezető ellenőrzése alatt maradhasson. A tengelycsonk javítókészlet minden olyan csavart, alátétet, vagy egyéb kisebb-nagyobb részegységet tartalmaz, ami ehhez szükséges.