AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Szervószivattyú választása.

Szervószivattyú állítja elő az energiát, ami a könnyebb kormányozhatóság érdekében rásegít a kormánykeréken kézzel kifejtett erőre. Az általa nyújtott segéderő a jármű növekvő sebességével arányosan csökken. Tekintse meg teljes autó felfüggesztés, kormányzás kínálatunkat!

Szervószivattyú kereső, hogy az autó szervókormánya megbízhatóan működjön

Működőképes szervószivattyú nélkül nincs elektromos szervokormány, ugyanis a szivattyú állítja elő a kormányzást megkönnyítő rásegítő erőt. A szervószivattyú álló jármű kormányzásakor segít a legtöbbet, mert ilyenkor a legnagyobb a kormányzott kerekek tehetetlensége, ...


Keresse meg az autójához megfelelő szervószivattyú alkatrészt!


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...szinte a jármű egész tömegét meg kell mozdítania, amikor álló jármű kerekeit akarjuk elforgatni. Az autó sebességének növekedésével azonban arányosan csökken a kormányzáshoz szükséges erő, így a szervó szerepe és vele a elvárt teljesítmény is.

Szervószivattyú  vagy szervó pumpa cseréje.

Szervószivattyú

A szervószivattyú meghibásodása az elektromos szervokormány teljes működésképtelenségéhez vezet. A hibás szervószivattyút általában ki kell cserélni. Ritkán fordul elő, hogy a hibát a szivattyú motorjának megjavításával el lehet hárítani. A szivattyú, vagy szervópumpa cseréje nem barkácsfeladat, amit bárki otthon is elvégezhet a garázsban, vagy a sufniban, szervizre kell bízni. Előtte azonban tanácsos beszerezni a márkához és típushoz illő alkatrészt. A választék ezekből nagy, és nem csak márkák szerint, de ugyanazon teljesítmény mellett az árban is. Az egyik legismertebb és legjobb szervószivattyú márka a Koyo szervószivattyú.