AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Szervó olaj tartály választása.

Szervó olaj tartály, más néven a szervókormány kiegyenlítő tartálya szolgál a hidraulikus rendszerű szervokormányokban használatos szervó olaj tárolására. Ez elsősorban egy kiegyenlítő tartály, amelyben egy bizonyos szint alá nem eshet az olaj mennyisége. A Kovács autó felfüggesztés, kormányzás alkatrész webáruház "polcairól" egyéb termékeket is meg tud rendelni, tekintse meg a teljes kínálatot!

Szervó olaj tartály, a kormányszervó kiegyenlítő tartály feladata

A szervó olaj tartály tehát azt a célt szolgálja, hogy a szervó rendszerekben használt olaj mennyiségét ellenőrzés alatt lehessen tartani. A hidraulikus erőátviteli rendszerként funkcionáló szervokormány, amely a gépkocsi vezetőjének a kormánykerék elforgatásával a kormányszerkezet mozgatására kifejtett erejének megsokszorozását szolgálja...


Keresse meg az autójához megfelelő szervó olaj tartályt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...csak akkor működik jól, ha a rendszerben kellő mennyiségű olaj van. A tartály az időről időre szükségessé váló szervó olajcsere lebonyolításában is fontos szerepet játszik. 

Szervó olaj tartály

A szervó olaj tartály cseréje

A szervó olaj tartály ritkán szokott meghibásodni, de ez is elő tud fordulni. Ilyenkor a helyes eljárás a tartály cseréje. Ha ugyanis a sérült tartályból folyik az olaj, vagy fals levegő jut a nyomás alatt álló szervó rendszerbe, akkor nem csak a szervóhatás gyengülésével kell számolni, de az is könnyen előfordulhat, hogy a szervószivattyú megy tönkre, ami egy tartály cseréjénél sokkal költségesebb javítást von maga után. A tartály meghibásodására lehet következtetni, ha a szervóolaj habos, ugyanis ez a rendszer levegősségére utal.