AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Stabilizátor gumi választása.

Stabilizátor gumi nélkül a gépkocsik egyik legfontosabb szerkezete a futómű és abban a futómű stabilizátor képtelen lenne betölteni a feladatát. Fontos szerepet tölt be a stabilizátor egymással összekötött, de ennek ellenére szabadon mozgó alkatrészei kopásvédelmében.

Az autó menet stabilitásának fontos alkotó része a stabilizátor gumi.

A stabilizátor gumi egészen pontosan a stabilizátor szilent része. Ez a bizonyos stabilizátor szilent fontos szerepet játszik abban, hogy gépkocsink a kanyarodáskor nem billeg, megszűnnek az oldal irányú és a haránt lengések. Magától értetődik, hogy egy ilyen rendszer nagy igénybevételnek van kitéve.


Keresse meg autójának megfelelő stabilizátor gumit:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Folyamatos a kopása ezért rendszeres ellenőrzésére és gyakran javítására van szükség. Ezt könnyíti meg a stabilizátor javítókészlet. A menet stabilizációra nyilván ugyanolyan szükség van az első tengely, mint a hátsó tengely esetében. Tekintse meg kapcsolódó termékeinket is!

Stabilizátor gumik cseréjének ideje.

Stabilizátor gumi

Az is könnyen megérthető, hogy a kormányszerkezet miatt az első tengely stabilizáló rendszere bonyolultabb, mint ugyanez a hátsó tengely esetében. Míg a stabilizátor gumi egy fontos, de mégiscsak kis alkatrész, addig az összekötő rúd, amelynek egyik végén a gömbcsuklók biztosítják az összeköttetést a kerekek és a gépkocsi karosszériája között, egy robusztus eleme a menetstabilizáló rendszernek. Az összekötő rúd cseréje rendre a többi kisebb-nagyobb alkatrész egyidejű cseréjével jár együtt, ilyenkor a stabilizátor gumikat is cserélni kell.