AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Nyomtávrúd cső választása.

Nyomtávrúd cső garantálja a kormányszerkezetben a kerekek összetartási szögét, hogy ez a szög ne változzon az úgy nevezett berugózáskor, és ne alakulhasson ki az autó imbolygó mozgása, úgy nevezett „sétálása” kormányzás közben. További autó felfüggesztés, kormányzás alkatrészek választékunkat ide kattintva érheti el.

Nyomtávrúd cső szerepe az autó működésében.

Az autó kormányszerkezetének legfontosabb elemeit magában foglaló kormánytrapéz hibátlan működésében döntő szerepe van a nyomtávrúd helyes beállításának. Ezzel lehet kialakítani a kerék szükséges dőlésszögét és biztosítani, hogy a legkülönfélébb menetfeltételek közepette is ugyanaz a dőlésszög maradjon fenn.


Keresse meg az autójához megfelelő nyomtávrúd cső alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Az autó kerekei ugyanis a két féltengelyen egyrészt nem függőlegesen, hanem kissé megdőlve állnak, másrészt a két első kerék futásiránya sem párhuzamos, hanem a menetirányba összetart. A nyomtávrúd cső a belső és a külső gömbcsuklók között, a belső gömbcsukló térbeni elhelyezkedését megszabva gondoskodik a kerekek megfelelő dőléséről.

Nyomtávrúd cső beszerzése az autóba.

Autó nyomtávrúd cső

A nyomtávrúd cső gyártására, mint más meghatározó autóalkatrész esetében számos multinacionális cég szakosodott. Ezek ma már nem csak az autógyárak által megkövetelt méretekben és minőségben gyártják ezeket az alkatrészeket, de maguk is részt vesznek azok folyamatos fejlesztésében. Az egyik e téren élenjáró cég a francia Ruville, amelynek központja a legnagyobb európai autógyártó országban, Németországban működik. Az általuk gyártott nyomtávrúd cső megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek és mindig tartalmazza a legfrissebb fejlesztési eredményeket.