AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Nyomtávrúd cső választása.

Nyomtávrúd cső garantálja a kormányszerkezetben a kerekek összetartási szögét, hogy ez a szög ne változzon az úgy nevezett berugózáskor, és ne alakulhasson ki az autó imbolygó mozgása, úgy nevezett „sétálása” kormányzás közben.

Nyomtávrúd cső szerepe az autó működésében.

Az autó kormányszerkezetének legfontosabb elemeit magában foglaló kormánytrapéz hibátlan működésében döntő szerepe van a nyomtávrúd helyes beállításának. Ezzel lehet kialakítani a kerék szükséges dőlésszögét és biztosítani, hogy a legkülönfélébb menetfeltételek közepette is ugyanaz a dőlésszög maradjon fenn.


Keresse mag autójához megfelelő nyomtávrúd csövét:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Az autó kerekei ugyanis a két féltengelyen egyrészt nem függőlegesen, hanem kissé megdőlve állnak, másrészt a két első kerék futásiránya sem párhuzamos, hanem a menetirányba összetart. A nyomtávrúd cső a belső és a külső gömbcsuklók között, a belső gömbcsukló térbeni elhelyezkedését megszabva gondoskodik a kerekek megfelelő dőléséről. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Nyomtávrúd cső beszerzése az autóba.

Autó nyomtávrúd cső

A nyomtávrúd cső gyártására, mint más meghatározó autóalkatrész esetében számos multinacionális cég szakosodott. Ezek ma már nem csak az autógyárak által megkövetelt méretekben és minőségben gyártják ezeket az alkatrészeket, de maguk is részt vesznek azok folyamatos fejlesztésében. Az egyik e téren élenjáró cég a francia Ruville, amelynek központja a legnagyobb európai autógyártó országban, Németországban működik. Az általuk gyártott nyomtávrúd cső megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek és mindig tartalmazza a legfrissebb fejlesztési eredményeket.