AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Nyomtáv szélesítés választása.

A nyomtáv szélesítés számos előnnyel rendelkezik, az egyik közülük az, hogy ezáltal stabilabb lesz az autó a kanyarokban, és az autó is sokkal jobban fog kinézni a művelet után. A futómű rendszerre sajnos nincs túl jó hatással, mert ezáltal az autó dinamikus igénybevételnek van kitéve, így pedig a csapágyak élettartama rohamosan csökkenni fog majd. A nyomtáv szélesítéssel ezért vigyázni kell, és megtartani a mértéket. A Kovács autó felfüggesztés, kormányzás webshop kínálatából egyéb termékek is rendelhetőek, tekintse meg mind.

Milyen nyomtáv szélesítés használható?

Ha a felni nem központosan van felszerelve, akkor akár okozhat hibát is, ez pedig abban fog majd megnyilvánulni, hogy bizonytalan lesz az úttartás, és a fékút is meghosszabbodhat, így tönkremegy a futómű is, éppen ezért egy központosítóval ellátott nyomtávszélesítőt érdemes választani, mert így a nagy terhelést is könnyen el lehet kerülni. Ez a központosítós nyomtáv szélesítés azt is lehetővé teszi, hogy nagyon könnyen kereket lehessen cserélni, tehát mindenképpen maradjon a központosított nyomtáv szélesítőnél. Ilyen alkatrészt rendelni lehet a legjobb alkatrész webáruházakból, illetve autószervizektől is. 


Keresse meg az autójához megfelelő nyomtáv szélesítés alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Miket kell figyelembe venni nyomtáv szélesítés választás előtt?

Autó nyomtáv szélesítésA legfontosabb, amit nyomtáv szélesítés választásnál figyelembe kell venni az a felni ET száma, valamint arra is oda kell figyelni, hogy a kerék külső része közelebb kerül-e a sárvédőívhez, mert ha nagy terhelésre kerül a sor, akkor a kanyarodásnál bele fog majd érni. Ezt tehát nagyon könnyen el lehet kerülni, ha mindig odafigyel a felni ET számára. Amennyiben ön tovább szeretné tuningolni autóját és nem elégszik meg a szélesítéssel, akkor esetleg a nyomtávszélesítőket is lehet eloxáltatni. Ha szélesítést szeretne igényelni, akkor mindenképpen forduljon egy szervizhez, ahol a megfelelő ET számra is odafigyelnek majd, ráadásul így minden beállítás tökéletes lesz.