AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Lengőkar szilent választása.

Lengőkar szilent a kar és a persely kapcsolatát biztosítja, és mivel erősen mozgó alkatrész, folyamatosan kopik, így idővel elkerülhetetlenné válik a cseréje. Webáruházunkban kedvező árakon vásárolhat egyéb autó felfüggesztés, kormányzás alkatrészeket is.

A lengőkar szilent is el tud használódni, és akkor elkerülhetetlenné válik a cseréje.

Hibáját kopogó hang adja tudtunkra leginkább, de érdemes évente ellenőrizni állapotát. A lengőkar szilent cseréje természetesen szervizben történik, és általában a kar felújításával jár együtt. A gépkocsiban elől ás hátul is van ilyen alkatrész, így aztán értelem szerűen a hátul működőnek hátsó lengőkar szilent a neve.


Keresse meg az autójához megfelelő lengőkar szilent alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A hátsó lengőkar szilent körül akkor lehetnek gondok, a lengőkar szilent cseréje akkor lehet aktuális, ha kopogó hangot hallunk a kocsi alja felől, ami azt jelenti, hogy a lengőkar és a persely nem elég stabilan kapcsolódik egymáshoz. 

Nehéz házilag cserélni, ajánlott szervizre bízni.

Lengőkar szilent és alkatrészek vázlat rajzLengőkar szilent

Mivel ez az alkatrész is gumival van bevonva, ezért idővel elöregedik. Az első és hátsó szilentek egyaránt igénybe vannak véve a magyar utakon, ezért érdemes állapotukat időközönként ellenőrizni. Ha éves szervizelésre visszük autónkat, említsük meg, hogy ezt is ellenőrizzék. A hátsó lengőkar szilent is része annak a rendszernek, amely a gépkocsi menetbiztonságáért felel, így a szilentcsere, ha szükségességét felismertük, nem tartozik azok közé a javítások közé, amelyeket hosszan halogatni érdemes.

Lengőkar szilent persely webáruház