AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Lengőkar szilent választása.

Lengőkar szilent a kar és a persely kapcsolatát biztosítja, és mivel erősen mozgó alkatrész, folyamatosan kopik, így idővel elkerülhetetlenné válik a szilent cseréje. Webáruházunkban kedvező árakon vásárolhat:

A lengőkar szilent is el tud használódni, és akkor elkerülhetetlenné válik a cseréje.

Hibáját kopogó hang adja tudtunkra leginkáb, de érdemes évente ellenőrizni álapotát. A lengőkar szilent cseréje természetesen szervizben történik és általában a kar felújításával jár együtt. A gépkocsiban elől ás hátul is van lengőkarszilent, így aztán értelem szerűen a hátul működőnek hátsó lengőkar szilent a neve. Tovább a cikk folytatásához


Keresse meg autójához megfelelő lengőkar szilentet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A hátsó lengőkar szilent körül akkor lehetnek gondok, a lengőkar szilent cseréje akkor lehet aktuális, ha kopogó hangot hallunk a kocsi alja felől, ami azt jelenti, hogy a lengőkar és a persely nem elég stabilan kapcsolódik egymáshoz. Tekintse meg kapcsolódó termékeinket is!

A lengőkar szilentet nehéz házilag cserélni, ajánlott szervizre bízni.

Lengőkar szilent és alkatrészek vázlat rajzLengőkar szilent

Mivel ez az alkatrész is gumival van bevonva, ezért idővel elöregedik. Az első és hátsó lengőkar szilent egyaránt igénybe van véve a magyar utakon, ezért érdemes állaputokat időközönként ellenőrizni. Ha éves szervizelésre visszük autónkat, említsük meg hogy ezt is ellenőrizzék. A hátsó lengőkar szilent is része annak a rendszernek, amely a gépkocsi menetbiztonságáért felel, így a lengőkar szilent cseréje, ha szükségességét felismertük, nem tartozik azok közé a javítások közé, amelyet hosszan halogatni érdemes.

Lengőkar szilent persely webáruház