AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Lengőkar javítókészlet választása.

Lengőkar javítókészlet, más néven felújító készlet a legalkalmasabb a futómű fontos alkatrészei, a legtöbb autóban ma már elöl és hátul is megtalálható lengőkarok hibáinak javításához. Ha egyéb autó felfüggesztés, kormányzás alkatrészre is szüksége lenne, tekintse meg kapcsolódó választékunkat.

Lengőkar javítókészlet segítségével felújíthatjuk, javíthatjuk autónk ezen részét?

A lengőkar javítókészlet is fontos szerepet játszik abban (a futómű más alkatrészei, például a rugók és a lengéscsillapítók mellett), hogy az út egyenetlenségei minél kisebb hatással legyenek a karosszériára. Ma már a legtöbb autóban a hátsó futóműhöz is készül lengőkar javítókészlet, amivel a futómű felújítható.


Keresse meg az autójához megfelelő lengőkar javítókészlet alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A gyártók ma már úgynevezett több lengőkaros megoldásokat is alkalmaznak, hogy a jármű minél komfortosabb legyen. Miközben az autó kereke fel-le rugózva követi az út felületét, minél inkább igazodva ahhoz, a lengőkarok megakadályozzák, hogy a rugózatlan tömegek (gumik, fékszerkezet stb.) káros hatással legyenek a kocsi karosszériájára, optimális esetben kizárva ezt a hatást az utastérből.

Lengőkar javítókészlet felújító szettFutómű felújítás lengőkar javítókészlet segítségével

Futómű gyakori hibájának jele a kopogó hang, ilyenkor még felújítható lengőkar javítókészlettel

A futómű alkatrészeinek elhasználódására utaló, jól hallható jele az utastérben hallható kopogó hang. Persze, a futómű más alkatrésze is bűnös lehet. A futóművek javítása közismerten nagyon bonyolult feladat, ezzel mindenképpen szakembereket kell megbízni. A lengőkar felújítás valójában a karhoz kapcsolódó kisebb alkatrészek cseréjét jelenti, ezt tartalmazza a lengőkar javítókészlet. A lengőkar javítókészlet felhasználása akkor is célszerű, ha a hiba egy a csatlakozó alkatrészben volt, mint a lengőkar szilent, a lengőkar gömbfej vagy a gömbcsukló. A lengőkar javítókészlet szettekben általában a javításhoz szükséges összes alkatrész megtalálható.