AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Lengőkar javítókészlet választása.

Lengőkar javítókészlet, más néven felújító készlet a legalkalmasabb a futómű fontos alkatrészei, a legtöbb autóban ma már elöl és hátul is megtalálható lengőkarok hibáinak javításához.

Lengőkar javítókészlet segítségével felújíthatjuk, javíthatjuk autónk ezen részét?

A lengőkar javítókészletnek is szerepe van abban (a futómű más alkatrészei, például a rugók és a lengéscsillapítók mellett), hogy az út egyenetlenségei minél kisebb hatással legyenek a karosszériára. Ma már a legtöbb autóban a hátsó futóműhöz is gyártanak lengőkar javítókészletek, amivel a futómű felújítható.


Keresse meg autójához megfelelő lengőkar javítókészletet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A gyártók ma már úgynevezett több lengőkaros megoldásokat is alkalmaznak, hogy a jármű minél komfortosabb legyen. Miközben az autó kereke fel-le rugózva követi az út felületét, minél inkább igazodva ahhoz, a lengőkarok megakadályozzák, hogy a rugózatlan tömegek (gumik, fékszerkezet stb.) káros hatással legyenek a kocsi karosszériájára, optimális esetben kizárva ezt a hatást az utastérből. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Lengőkar javítókészlet felújító szettFutómű felújítás lengőkar javítókészlet segítségével

Futómű gyakori hibájának jele a kopogó hang, ilyenkor még felújítható lengőkar javítókészlettel

A futómű alkatrészeinek elhasználódására utaló, jól hallható jele az utastérben hallható kopogó hang. Persze, a futómű más alkatrésze is bűnös lehet. A futóművek javítása közismerten nagyon bonyolult feladat, ezzel mindenképpen szakembereket kell megbízni. A lengőkar felújítás valójában a karhoz kapcsolódó kisebb alkatrészek cseréjét jelenti, ezt tartalmazza a lengőkar javítókészlet. A lengőkar javítókészlet felhasználása akkor is célszerű, ha a hiba egy a csatlakozó alkatrészben volt, mint a lengőkar szilent, a lengőkar gömbfej vagy a gömbcsukló. A lengőkar javítókészlet szettekben általában a javításhoz szükséges összes alkatrész megtalálható.