AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kitámasztó rúd javító készlet választása.

Kitámasztó rúd javító készlet felhasználásával gyorsan és komplikációk nélkül végezhető el a kitámasztó rúd felújítása, ami rendszeresen a szilentek cseréjét jelenti a rúd rögzítésénél. A Kovács autó felfüggesztés, kormányzás webshop kínálatában egyéb alkatrészeket is megtalálhat, tekintse meg őket!

A kitámasztó rúd javító készlet, stabilizátor kitámasztó felújítókészlet szerepe

A négy keréken mozgó járművek, az autók egyik legnehezebb konstrukciós problémája, hogy egyszerre kellene megoldani a kerekek egymástól független rugózását, az autó jó úttartását és stabilitását a kanyarban is. A nehézséget az okozza, hogy a túl jól rugózó autó legalább olyan gond, mint a nagyon merev.


Keresse meg az autójához megfelelő kitámasztó rúd javító készlet alkatrészt:


Ennek az összetett feladatnak a megoldására fejlesztették ki a kanyarstabilizátorokat, amelyek egyik fontos alkatrésze a kitámasztó rúd, amely szilentekkel, rugalmasan kapcsolódik a futóműhöz.

A kitámasztó rúd működése

Kitámasztó rúd javító készlet, stabilizátor kitámasztó felújítókészlet

A kitámasztó rúd úgy működik, hogy miközben az azonos tengelyen levő futóműveket rugalmasan összekapcsolja, egyben csökkenti a karosszéria dőlését. Ez nemcsak nagyobb biztonságérzetet kelt, de amellett, hogy egyenes haladáskor engedélyezi a nagy rugóutakat, kanyarban csökkenti a kerék berugózását, tehát azon határokon belül tartja a mozgását, amelyet a futómű még lineárisan kezelni tud. A kitámasztó rúd javításához szükséges kötőelemeket, és egyéb járulékos alkatrészeket tartalmazó kitámasztó rúd javító készlet felhasználásával komplikációk nélkül lehet a szükséges alkatrészcseréket elvégezni.