AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kitámasztó rúd választása.

Kitámasztó rúd, amelynek hossza kis tűrési határok között állítható, gondoskodik arról, hogy az autó egyik legfontosabb és legösszetettebb szerkezete, a futóműve és a karosszérija közötti kapcsolat kellően stabil legyen. Egyéb autó felfüggesztés, kormányzás alkatrészre is szüksége lenne? Akkor böngésszen teljes kínálatunkból!

Kitámasztó rúd cseréje közben feltétlen ellenőrizze a többi kapcsolódó alkatrész kopását is.

A kitámasztó rúd cseréje nem túl bonyolult feladat, egy kis gyakorlattal akár házilag is elvégezhető lenne, csakhogy a művelet végrehajtásához elengedhetetlen néhány célszerszám megléte. Ezeket – ha elhatározzuk a házi kivitelezést -, előbb be kell szerezni. Innentől kezdve már nem ördöngösség a kitámasztó rúd le- és felszerelése.


Keresse meg az autójához megfelelő kitámasztó rúd alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A legfontosabb, hogy szerelés közben ellenőrizzük a kitámasztó rúd csatlakozó elemeinek állapotát, mert ha súlyos kopást vagy más rendellenességet tapasztalunk, akkor azokat is feltétlenül cserélni kell.

Kitámasztó rúd webáruház

A kitámasztó rúd beszerzése

Az adott autómárkához és típushoz illő kitámasztó rúd beszerzése nem látszik nagy feladatnak, de természetesen itt is a legjobb, ha tudjuk a keresett alkatrész cikkszámát, mert akkor kizárt a tévedés. Érdemes a kitámasztó rúddal együtt azonnal megrendelni a szükséges tömítéseket és a megfelelő kenőanyagot, az ide szükséges minőségű kenőzsírt. Ahogy említettük, ha nincsenek meg otthon a munka elvégzéséhez elengedhetetlen célszerszámok, főleg a speciális lehúzók, akkor azokat is írjuk fel a megrendelendő kellékek listájára.