AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kerékagy szimering választása.

Kerékagy szimering gondoskodik a forgó elemek kapcsolódásánál a szükséges tömítésről, amire azért van szükség, hogy ne kerülhessen szennyeződés a kerékagyba, illetve ne folyjon el a kenőanyag. Teljes autó felfüggesztés, kormányzás kínálatunkat ide kattintva érheti el.

A kerékagy szimering szerepe

A kerékagy teszi lehetővé a kerekek rögzítését a keréktengelyen. E rögzítés szilárdsága és megbízhatósága nagyon fontos, mert a nagy fordulatszámon futó kerék elvesztése, - mondjuk 100 kilométeres sebesség mellett - akár az utasok életébe is kerülhet, sőt, mivel az autó irányíthatatlanná válik, a közúti forgalom valamennyi résztvevője számára végzetes lehet.


Keresse meg az autójához megfelelő kerékagy szimering alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ennek megfelelően a kerékagy kellően robusztus és nagy strapabírású alkatrész, aminél a tömítések, így a szimeringek is megfelelnek az ott fellépő extrém igénybevételeknek.

Kerékagy szimering

A kerékagy szimering sajátos feladata

Mivel a kerékagy szimering az autó futóművének a része, ezért erősen ki van téve az útviszonyokból és az időjárási körülményekből eredő erős behatásoknak. Mivel az a feladata, hogy megvédje a kerékagy kapcsolódó részeinél a forgó alkatrészeket a külső szennyeződéstől, olyan anyagból készül, ami ezeknek a hatásoknak képes ellenállni. Jól kell bírnia az egymással ellentétes hőhatásokkal járó igénybevételt is, hiszen belülről a súrlódás hőjének, kívülről az utat borító hó hűtő hatásának egyszerre kell ellenállnia.