AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kerékagy választása.

Kerékagy, ami körül – ha nem is a világ – de a képkocsi kereke forog és rögzíti másrészt a kereket a vázhoz, legfőbb elemei a csapágy és a kerék tengelye. Teljes autó felfüggesztés, kormányzás autóalkatrész kínálatunk itt érhető el.

Kerékagy kereső autójához, hogy a kerekek stabilan forogjanak!

Nem titok a műszakilag legkevésbé tájékozott gépkocsi tulajdonosok előtt sem, hogy minden járműnek elől és hátul vannak kerekei, általában kettő-kettő. Ezekben autókerékagy, minden kerékhez egy-egy. A hátsó tengely és a hátsó kerékagy, a benne lévő csapágyakkal az útviszonyoktól...


Keresse meg az autójához megfelelő kerékagy alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Kerékagy alkatrész

 

... és a jármű terhelésétől függően nagy mechanikai igénybevételnek vannak kitéve. Természetesen a sebesség is közrejátszik abban, milyen terhelést kénytelen elviselni a tengely és a kerékagy. Egy tengelytörés nagy sebességnél végzetes következménnyel járhat a jármű utasai számára. Csak ritkán szokott bekövetkezni, extrém körülmények hatására. Ilyen lehet egy váratlanul mély gödör az aszfaltban, ha abba a jármű nagy sebességgel belehajt. Legtöbb esetben ezeket a kerékagy kompenzálja és olcsóbb is a kerékagyat cserélni. 

 

Autó kerékagy webáruház