AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kerék, kerékrögzítés választása.

A kerék és a kerékrögzítés szinte a legfontosabb alkatrészekként vannak számon tartva, hiszen ezek által halad és gurul az autó az úton. Léteznek téli gumik, nyári gumik, traktorgumik, autó gumik és négy évszakos gumik is, ezek mind a kerék kategóriájába tartoznak. A kerékrögzítés egy másik nagyon fontos eleme minden autónak, hiszen a nevében is benne van, ez rögzíti a kereket az autóhoz. Tekintse meg teljes autó felfüggesztés, kormányzás termékpalettánkat!

Kerék

A piacon rengeteg különböző kerék gyártó cég van, ezek közül a legjobbak a következők: Pirelli, Infinity, Hankook, Dunlop, Michelin, Good Year, Bridgestone, valamint a Yokohama, ezeket alkalmazzák a legtöbb autóversenyen is, hiszen prémium minőségűek és megbízhatóak. A Pirelli például az ötödik legnagyobb gumiabroncs-gyártó cég az egész világon, és ezeket a gumikat használják a Formula–1 versenysorozatban is. A kerék kínálatban többféle gumi közül lehet válogatni, vannak lágyabb gumik, vannak keményebbek, vannak esőgumik és közepes keverékűek is, önnek csak a dolga, hogy eldönti, az autójának melyikre lenne éppen szüksége. 


Keresse meg az autójához megfelelő kerék, kerékrögzítés alkatrészeket:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Kerékrögzítés

Kerék, kerékrögzítésTöbb olyan gyártó van, amely kerékrögzítéseket gyárt, de a Thule gyártó a legelterjedtebb mind közül, hiszen csakis prémium minőségű termékeket dobnak piacra. A Thule kerékrögzítő képes magas szintű védelmet biztosítani az autóknak és kerékpároknak egyaránt. Ha kerékpárhoz szeretné használni, akkor helyezze a felni, illetve a heveder közé, így tökéletesen megvédi a felnit és a biztonságos rögzítéshez is hozzájárul. A kerékrögzítés elengedhetetlen az autókban is, hiszen anélkül instabilak lennének a kerekek, és nehéz lenne irányítani az autót is. Thule és egyéb márkájú kerékrögzítőt is vásárolhat online alkatrész webáruházakban, alkatrész üzletekben, illetve autószervizekben is. Ha gond van a kerékrögzítéssel, akkor se habozzon, forduljon azonnal szerelőhöz és előzze meg a baleseteket.