AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kapcsoló, szelepek választása.

A kapcsoló, illetve szelepek a kormányzás nagyon fontos elemei, ha ezek elromlanak, akkor azonnali cserét igényelnek, mert a kormányzás az, ami az úton tartja az autót, tehát ha meghibásodnak az alkatrészek, például a kapcsoló és szelepek, akkor elveszítheti az uralmat az autó fölött akár vezetés közben. Ha tehát meghibásodást észlel a kormányzás felől, akkor érdemes azonnal szervizbe vinni az autót. Más autó felfüggesztés, kormányzás alkatrészre is szüksége lenne? Nálunk biztosan megtalálja.

Kormányzás kapcsoló

Amikor a kormányzás kapcsolókra kerül a sor, akkor több alkatrész is szóba jöhet, ott van például az elektromos ablakemelő kapcsoló, a visszapillantó tükör állító, a fényszórókapcsolók, gyújtáskapcsolók, és még sok más. Ezeket mind meg lehet vásárolni online alkatrész webáruházakban, alkatrész boltokban vagy rendelni lehet autószervizeknél is. A kormányzás kapcsolókra nagy szükség van ahhoz, hogy a kormányzás megfelelően működjön, ezért gyakran ellenőrizni kell ezeket az alkatrészeket, mert ha elromlanak vagy elhasználódnak, akkor szervizbe kell vinni az autót a balesetek elkerülése érdekében.


Keresse meg az autójához megfelelő kapcsoló, szelep alkatrészeket:


Szelepek

Autó motor szelepekA szelepek azok az alkatrészek amelyek gondoskodnak arról, hogy az áramlás megfelelő irányú legyen, és az ehhez szükséges erőt is ezek biztosítják az olyan rendszerekben, ahol a levegő, a kenőolaj vagy éppen az üzemanyag áramlik. A szelepek nyitható, illetve zárható alkatrészek, amelyek főleg arra szolgálnak, hogy különböző halmazállapotú anyagokat engedjenek be, vagy éppen zárjanak ki. A szelepek persze nemcsak a motorban találhatóak, hanem a kormányműnek is vannak szelepei, illetve a fékrendszernek is. A szelepek kinyílása és záródása általában automatikusan történik, és ezeket többnyire a központi komputer szokta működtetni. Hogy ezek mikor záródnak és mikor nyílnak, az attól függ, hogy a központi vezérlés milyen információkat kap.