AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Függőcsapszeg csavar választása.

A függőcsapszeg az a speciális kötőelem, amit a gépkocsik futóműveik esetében szoktak alkalmazni, és ez az alkatrész igazából egy acél csap, amely műanyag perselybe van beillesztve. Függőcsapszeget szoktak alkalmazni háromszög-trapéz kereszt lengőkaros futóművel rendelkező autókban. Összeköti a tengelycsonk két végét, a trapézkar pedig kapcsolódik a külső csonkrészhez, tehát az alkatrész és a hozzá tartozó csavar is fontos szerepet töltenek be minden autóban. Tekintse meg kapcsolódó autó felfüggesztés, kormányzás kínálatunkat!

Függőcsapszeg csavar

A függőcsapszeg csavar fontos szerepet tölt be, hiszen ezek a csavarok tartják össze magát az alkatrészt, ami létfontosságú minden autóban. Függőcsapszeg csavar szinte minden alkatrész üzletben, illetve autószervizben kapható. Ha az alkatrész meghibásodik, akkor gyakran a csavar kilazulására kell gyanakodni, ilyenkor pedig szervizbe kell vinni az autót, nehogy baleseteket okozzon az alkatrész. A függőcsapszeg nagy igénybevételnek van kitéve, ezáltal a csavarok is folyamatosan dolgoznak, ezért elengedhetetlen, hogy olyan függőcsapszeget és csavarokat válasszon, amelyek nagyon magas minőségű és megbízható, prémium anyagokból készültek.


Keresse meg az autójához megfelelő függőcsapszeg csavar alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A függőcsapszeg és csavar cseréje

Függőcsapszeg csavar

 

Ha elkopik a függőcsapszeg, akkor sort kell keríteni a cserére, ilyenkor javításra nincsen lehetőség. Ilyenkor szükség van egy új alkatrészre ami passzol az adott autóhoz. Miután a függőcsapszeg elkopik, megrongálódik, elhasználódik, eltörik, beragad, vagy akár lóg, előfordulhatnak balesetek is, amiket azzal, hogy azonnal alkatrészt cserél azonnal, el lehet kerülni. Ha beragad a csapszeg, akkor lehetséges, hogy elég egy kenés vagy egy tisztítás is ahhoz, hogy újra megfelelően működjön, de ez csak a legritkább esetekben fordul elő, és a legtöbbször azonnali cserére van szükség.