AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Felni választása.

Felnik nélkül semmit sem érnek a gumiabroncsok, hiszen a felnikre kell felszerelni azokat, tehát elengedhetetlen részei a keréknek. Akik azt szeretnék, hogy egyedi és stílusos legyen az autójuk, azok általában könnyűfém felnit raknak az autóra, de vannak olyanok is, akik egyszerűen acélfelnit használnak. A téli és nyári gumit mindenképpen külön felnire érdemes szerelni, így megkímélhetjük azokat a rongálástól. Böngésszen teljes autó felfüggesztés, kormányzás választékunkból!

A minőségi felnik

Ha a felnikre kerül a sor, akkor az AEZ gyártó az egyik legjobb a piacon. Az AEZ Xylo felni például egy könnyűszerkezetes felni, ami összehozza a modern vonalakat a versenyzés világának összes előnyével, tehát egy dinamikus vezetést tud biztosítani még nehéz körülmények között is.  Az Excite Dark egy forradalmian új felni típus, amely egy kétarcú dizájnnal rendelkezik, és sportosabb is a többinél. A felni matt fekete polírozású és igazán egyedi vizuális hatásokat tud kelteni. Ezeken kívül az AEZ Wave, az AEZ Ultra, az AEZ Olymp 1, az AEZ Quadro, az AEZ Icon 6, az AEZ Cyber és az AEZ Zeus is nagy népszerűségnek örvend, ami nem is csoda, hiszen mind kifogástalan minőségű.


Keresse meg az autójához megfelelő felni alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Mire kell odafigyelni felni cserénél?

Autó FelniFelnik cseréje esetén oda kell figyelni a csavarok felszerelésére, hiszen a furatok elhelyezkedése mindenképpen meg kell hogy egyezzen a tengelyen lévőkkel. Az azonos vagy nagyobb középfuratot is meg kell figyelni, hiszen a középfurat a felni középső furatának átmérőjét jelenti, és ebbe illeszkedik bele a kerékágy. A középfurat átmérője tehát nagyobb átmérőjűnek, vagy azonosnak kell lennie a kerékágy átmérőjével, mert ha ez nem történik meg, akkor a kerékpánt nem lesz megfelelően rögzítve. Ha a középfurat nagyobb annál, amit a gyártó előreírt, akkor előfordulhat az is, hogy vezetés közben rángatni fog a kormány.