AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Csukló, tárcsa választása.

A csukló, vagy másnéven féltengely csukló a hajtáslánc része. A féltengely csukló nem csinál sokat, csak ott van az autóban, és forog. A féltengely csuklók esetében a csapágy okozhat problémákat, de ezt meg is lehet oldani a cseréjével. A tárcsa is egy nagyon fontos elem minden autóban, de ez inkább az autó esztétikája miatt, és nem a működése miatt fontos. A Kovács autó felfüggesztés, kormányzás webshop kínálatából nem csak csukló és tárcsa, hanem számos más alkatrész is megrendelhető.

Csukló

A csukló felújításának árai minden esetben változnak, ezért a javíttatás megkezdése előtt utána kell járni a dolognak. Ha ön első kerék meghajtású autóval rendelkezik, akkor különleges féltengely csuklóra lehet szükség, amely átviszi a forgómozgást a kormányzás miatti szögelfordulás esetén is. A féktengelycsukló egyik leggyakoribb hibaforrását a féltengely csapágyban érdemes először keresni. A csuklónak négy része van: kosár, golyók, csillag, illetve harang. A cserére csak akkor kell sort keríteni, amikor olyan jeleket észlel, amelyek arra utalhatnak, hogy az alkatrész hibásan működik, ilyen jel a kopogás vagy a kattogás. 


Keresse meg az autójához megfelelő csukló, tárcsa alkatrészt: 


Tárcsa

Csukló, tárcsa

A csukló tárcsa alkatrész az autók felfüggesztésében játszik főbb szerepet. A tökéletes és kényelmes kormányzás elképzelhetetlen lenne a tárcsa nélkül, ezért érdemes odafigyelni állapotára, és szükség esetén kicserélni. Manapság már többféle tárcsát többféle minőségben lehet kapni szinte minden autótípushoz. A legkeresettebb márkáktól az utángyártott minőségűig minden beszerezhető az internet segítségével, ezért érdemes alaposan megfontolni és pénztárcánkhoz mérten dönteni egy tárcsa beszerzése kapcsán. A legtöbb alkatrész üzletben lehet kapni tárcsákat széles kínálatban, de az online vásárlás sokkal egyszerűbb és kifizetődőbb, hiszen a gyors házhoz szállítás és a kedvezményes árak magukért beszélnek.