AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Csavar választása.

Az autó felfüggesztése az, ami az úton tartja az autókat, tehát a rendszeresen ellenőriztetni kell. Amennyiben a felfüggesztés alkatrészei, vagy valamilyen csavar elromlik, nem javíthatóak, ezért ilyenkor azonnal egy szerelőhöz kell fordulni és szervizbe kell vinni az autót, nehogy baleset legyen a vége, hiszen a felfüggesztés és annak csavarjai biztosítják a biztonságos vezetést. Teljes autó felfüggesztés, kormányzás kínálatunkat itt találja!

Az autó felfüggesztés csavar meghibásodása

Ha kopogó hangot hall a futómű felől, akkor az sajnos azt jelenti, hogy a felfüggesztés vagy annak csavarjai hibásodtak meg. Ezek az alkatrészek és csavarok is képesek meghibásodni, ezért időnként cserélni kell őket, mert a felfüggesztés esetében a biztonság a tét. Ilyenkor rohanni kell egy szerelőhöz, mert ha ezt nem teszi meg, akkor bármely csavar kilazulhat, és elveszítheti az uralmat az autó felett. Ebben az esetben a futóművet is mindig ellenőrizni kell, és a csere után ezen is állítani kell. Ha a felfüggesztési csavar kerül szóba, akkor inkább drágábbat válasszon, hiszen a minőség egyben a biztonságot is jelenti.


Keresse meg az autójához megfelelő csavar alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Az autó felfüggesztés csavar alkatrészek

Felfüggesztés csavarAz autó felfüggesztés csavarjainak beépítési oldala mindenképpen az első-tengely. A legtöbb csavar nem nehezebb 0,063 kg-nál, és a minőségük is első osztályú, főleg ha egy autószervizből rendeli meg azt. Manapság már rengeteg különböző gyártó közül lehet válogatni, amelyek minőségi felfüggesztés csavarokat dobnak piacra, és ilyenkor inkább arra érdemes odafigyelni, hogy melyik lehet a legjobb megoldás minőség és tartósság szempontjából, hiszen ezeken a csavarokon múlik a biztonság, tehát lehetséges, hogy egy drágább csavar sokkal kifizetődőbb lesz a jövőben. Az autó felfüggesztés csavar cseréjét mindenképpen szerelő kell elvégezze, ezért ha hibát észlel, akkor vigye autóját szervizbe azonnal.