AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Bölcsőtartó szilent választása.

Bölcsőtartó szilent teszi lehetővé a futómű rugalmas, de szilárd kapcsolódását a karosszériához, és ennek milyensége dönt az autóban tapasztalt komfortérzésről, de arról is, mennyire adja át a futóműt érő erőhatásokat a karosszériának, így az mennyire használódik el. Böngésszen teljes autó felfüggesztés, kormányzás kínálatunkból!

A bölcsőtartó szilent szerepe az autó működésében.

A bölcsőtartó szilent két olyan autóelem között teljesíti a feladatát, amelyek közül az egyik, a futómű állandó mozgásban, rezgésben van, nagy erők hatnak rá, gyakran hirtelenül, ütődve. Miközben a böcsőtartó szilnetnek stabil, erős kapcsolatot kell biztosítania az örökmozgó futómű és a minél nagyobb stabilitást igénylő karosszéria között, ...


Keresse meg az autójához megfelelő bölcsőtartó szilent alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...azt is elvárják tőle, hogy ne adjon tovább minden ütést, rezgést a karosszériának, tehát az autó utasainak. Ezért a bölcsőtartó szilentnek egyszerre kell rugalmasnak és szilárdnak lennie, ami nyilván erősen igénybe veszi, egy idő után elhasználódik. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Az autó bölcsőtartó szilent cseréjének menete.

Bölcsőtartó szilent

Az magától értetődik, hogy az elhasználódott, a hosszan tartó nagy igénybevétel miatt tönkrement bölcsőtartó szilent időnként  cserére szorul, amihez új alkatrészre van szükség és az autóval szervizbe kell hajtani. Mivel a lengéscsillapítók, az autó rugózása mellett ezek a csatlakozó elemek, tehát a bölcsőtartó szilentek is jelentős szerepet játszanak abban, hogy sportosan kemény, vagy ringó családi autónk van-e, gyakran tuning céllal is cserélni szokták őket. Vagyis kényelmesen himbálódzó, álomba ringató családi autóból a bölcsőtartó szilent cseréjével keményen pattogó, sportkocsis úttartású járgányt lehet varázsolni. Ehhez a puha gumiszilenteket kemény műanyag szilentekre kell cserélni.