AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Sport műszerek választása.

Sport műszerek fokozzák az autóversenyző fílinget a tuningolt autókban. Azt jelenti, hogy kinézetre jobban hasonlítanak egy sport-, vagy versenyautó kijelzőire, nagy méretűek, színesek, feltűnést keltőek, extravagánsak.

Sport műszerek az eredetiek helyére vagy azok mellé tuningolva.

A sport műszerek szándékosan a versenyautók kijelzőire hajaznak, amelyektől a versenyzők elvárják, hogy extrém körülmények között, tehát akár nagy sebességnél, vagy rossz útviszonyok mellett, esőben, sárban, hóban, ködben is könnyen leolvashatóak legyenek.


Keresse meg autójához illő sportműszer tuningokat:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

A sport műszerek a leggyakrabban fordulatszám mérők, mutatják az akkumulátor feszültségét, a hűtővíz és az olaj hőmérsékletét, az olajnyomást, de akár a külső- és a belső hőmérsékletet, az aszfalt hőmérsékletét is. Népszerűek a numerikus kijelzők, de vannak akik a hagyományos, óra szerű, köríven, vagy a vonal mentén mozgó mutatót részesítik előnyben. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is.

Sport műszerek és a gépkocsi fogyasztásának méréséhez.

Sport műszerfal tuningok.

Látványosan, színesen vannak, általában hátulról megvilágítva, kis fogyasztású ledes izzókkal vannak szerelve ezek a sport műszerek. A sport műszerek a valós adatokat jelzik ki, és ezekből gyakran az derül ki, hogy a kocsi üzemanyag fogyasztása megnőtt ahhoz képest, amikor eredeti, gyári kijelzők voltak a műszerfalban. Ettől ne lepődjünk meg, de azt se higgyük, hogy ez a sportműszerek hatására következett be. Egyszerűen arról van szó, hogy az új kijelzők miatt a korábbinál jóval sportosabban vezetünk, ami természetesen meglátszik a gépkocsink fogyasztásában is. Vagyis a magasabb fogyasztásnak a megváltozott vezetési technikánk az oka.