AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Sport műszerek választása.

Sport műszerek fokozzák az autóversenyző feelinget a tuningolt autókban. Azt jelenti, hogy kinézetre jobban hasonlítanak egy sport-, vagy versenyautó kijelzőire, nagy méretűek, színesek, feltűnést keltőek, extravagánsak.

Sport műszerek az eredetiek helyére vagy azok mellé tuningolva.

A sport műszerek szándékosan a versenyautók kijelzőire hajaznak, amelyektől a versenyzők elvárják, hogy extrém körülmények között, tehát akár nagy sebességnél, vagy rossz útviszonyok mellett, esőben, sárban, hóban, ködben is könnyen leolvashatóak legyenek.


Keresse meg autójához illő sportműszereket:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Leggyakrabban fordulatszám mérők, melyek mutatják az akkumulátor feszültségét, a hűtővíz és az olaj hőmérsékletét, az olajnyomást, de akár a külső- és a belső hőmérsékletet, az aszfalt hőmérsékletét is. Népszerűek a numerikus kijelzők, de vannak akik a hagyományos, óra szerű, köríven, vagy a vonal mentén mozgó mutatót részesítik előnyben. Tekintse meg kapcsolódó tuning shop termékeinket is.

Gépkocsi fogyasztásának mérése

Sport műszerek

Látványosan, színesen vannak, általában hátulról megvilágítva, kis fogyasztású ledes izzókkal vannak szerelve ezek a sport műszerek. A valós adatokat jelzik ki, és ezekből gyakran az derül ki, hogy a kocsi üzemanyag fogyasztása megnőtt ahhoz képest, amikor eredeti, gyári kijelzők voltak a műszerfalban. Ettől ne lepődjünk meg, de azt se higgyük, hogy ez a hatásukra következett be. Egyszerűen arról van szó, hogy az új kijelzők miatt a korábbinál jóval sportosabban vezetünk, ami természetesen meglátszik a gépkocsink fogyasztásában is. Vagyis a magasabb fogyasztásnak a megváltozott vezetési technikánk az oka.