AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Sport műszer tartók választása.

Sport műszer tartók segítségével lehet az eredeti gyári műszerek mellett, a műszerfal megbontása nélkül is sport műszereket szerelni az autóba. Ez azt jelenti, hogy az eredeti mérők maradhatnak a helyükön, és a sport műszerek számára extra tartókat lehet használni. További tuning felszerelési alkatrészek áruházunkban!

Sport műszer tartók beszerelése autónk tuning műszerei számára.

A sport műszer tartókat tanácsos a sport műszerekkel együtt beszerezni, hogy mindjárt tisztában legyünk azzal, hová és hogyan fogjuk őket rögzíteni. Mivel a tartóknak alkalmazkodniuk kell a műszerek alakjához, formájához, ...


Keresse meg autójához illő sport műszer tartót:

1 2 > 
1 2 > 

...ezért gyakran a műszerekkel együtt készülnek a gyártónál a hozzájuk való sport műszer tartók is az autó tuning szerelmeseinek.. Két nagy csoportra oszthatók ezek a termékek. Egyrészről azok, amelyeket így vagy úgy de csavarral, vagy bármilyen más kötőelemmel, tartósan rögzítünk a gépkocsi karosszériájához, vagy bármely más eleméhez. Másrészről azok, amelyek használat után kivehetők, vagyis olyan módon vannak rögzítve, hogy helyükről bármikor és komoly szerelő munka nélkül eltávolíthatók.

Rögzítési hibák

Sport műszer tartó

Ezeket különféle, gyakran egészen provizórikus módon rögzíthetjük a műszerfalon, vagy a szélvédő üvegjére tapasztva. Így a leggyakoribb hiba a sport műszer tartók körében, hogy nem elég szilárdan vannak beszerelve. Ez főleg azoknál fordul elő tömegesen, amelyeket nem állandóra, hanem csak egy alkalmakra szerelünk a kocsiba. Túl gyakran esnek le, válnak le arról a felületről, ahová rögzítettük őket. Az sem jó, ha autózás közben a gyenge rögzítés miatt rezeg, mert ilyenkor nagyon nehéz leolvasni a hozzá tartozó mérőműszer adatait, és a rezgés egy idő után a tartó leválásához vezethet. A műszer elgurulhat, összetörhet, meghibásodhat. Keresése a padlón menet közben balesethez vezethet.