AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Sport levegőszűrők választása.

A sport levegőszűrők speciális tuning shop alkatrészek nem csak sport és versenyautókhoz. Kialakításuk biztosítja a nagy levegő áteresztő képességet minimális ellenállás, változatlan káros anyag kibocsátás és maximális szűrő képesség mellett hosszú élettartammal.

Sport levegőszűrők az autó motorjának maximális és leghatékonyabb működéséhez.

Típusait tekintve három féle lehet: egyszerű direktszűrő, dupla felületű direktszűrő és PowerFlow sportlégszűrő. A direkt sport levegőszűrők nagyobb levegő áteresztő képességgel rendelkeznek, mint a papírszűrő ezért teljesítménynövekedés és jobb gyorsulás érhető el, fogyasztáscsökkenés mellett.


Keresse meg autójához megfelelő sportlégszűrőt:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Sport levegőszűrőkBeszerelése egyszerű, a gyári levegőszűrő ház helyére, közvetlenül a szívócsőre szerelhető. A sport levegőszűrők előnye, hogy 40-50% kal több levegőt képesek átengedni, mint a hagyományos papírszűrők. Anyaguk több réteg textilháló, amelyek két réteg fémháló közt helyezkednek el, a textilre felvitt olajfilm szűri meg a levegőt. Cserélni ezeket nem kell, viszont gyakran kell őket tisztítani. A duplafedelű és PowerFlow sportlégszűrő a tetején lévő nyílás segítségével több levegő áramoltatását képes biztosítani. Karbantartásuk 5 ezer kilométerenként, tisztítás után speciális olaj spray-vel visszük fel a szűrőréteget.