AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Sport levegőszűrők választása.

A sport levegőszűrők speciális légszűrő nem csak sport és versenyautókhoz. A sportlégszűrő kialakítása biztosítja a nagy levegő áteresztő képességet minimális ellenállás, változatlan káros anyag kibocsátás és maximális szűrő képesség mellett hosszú élettartammal.

Sport levegőszűrő az autó motorjának maximális és leghatékonyabb működéséhez.

Típusait tekintve három féle lehet. Egyszerű direktszűrő, dupla felületű direktszűrő és PowerFlow sportlégszűrő. A direkt sport levegőszűrők nagyobb levegő áteresztő képességgel rendelkeznek, mint a papírszűrő ezért teljesítménynövekedés és jobb gyorsulás érhető el, fogyasztáscsökkenés mellett.


Keresse meg autójához megfelelő sportlégszűrőt:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Sport levegőszűrő a tökéletes motor teljesítményhez.Beszerelése egyszerű, a gyári levegőszűrő ház helyére, közvetlenül a szívócsőre szerelhető. A sport levegőszűrők előnye, hogy 40-50% kal több levegőt képesek átengedni, mint a hagyományos papírszűrők. Anyaguk több réteg textilháló, amelyek két réteg fémháló közt helyezkednek el, a textilre felvitt olajfilm szűri meg a levegőt. Cserélni ezeket a szűrőket nem kell, viszont gyakran kell őket tisztítani. A duplafedelű és PowerFlow sportlégszűrő a tetején lévő nyílás segítségével több levegő áramoltatását képes biztosítani. Karbantartásuk 5 ezer kilométerenként, tisztítás után speciális olaj spray -vel visszük fel a szűrőréteget. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!