AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - SMD csík választása.

Egy népszerű tuning shop termékről beszélünk, hisz az SMD csík, vagy teljes nevén Surface-Mounted-Device használatával látványosan fel lehet dobni az autónk dizájnját, főleg ha a csíkon LED fénykibocsátó elemek is vannak.

SMD csík

A rövidítések számát növelve, az SMD csíkot LED, vagyis Light-Emitting Diode fényforrással megspékelve igazi fényorgiát lehet előidézni az autónknál kívül és belül. A ledes égők kis méretűek, kis teljesítményűek, belőlük az egyébként is fajlagosan kis energia felhasználásukra alapozva számtalant el lehet helyezni egy csíkon, akár úgy is, hogy azok színe egyenként is eltérő. Ezzel a módszerrel valóban nagyon dizájnos dolgokat lehet az autóra varázsolni, meglepően alacsony költséggel és nagyon egyszerűen, hiszen ezek rendre öntapadósak.Felhasználási területe

SMD csík

Az SMD csík felhasználási lehetősége az autóban szinte korlátlan. Elsősorban a dizájn szerepe ismert, de nem csak arra alkalmas, hiszen a led égők nagyon erős fényt bocsátanak ki, és fehér színben a legközelebb állnak a természetes fényhez. Ebből eredően alkalmasak az autó belsejének kisebb, rejtett helyeinek a megvilágítására. Így nagyon jól felhasználhatók lehetnek a csomagtartó vagy az autó utastere egyes részeinek, főleg a hátsó ülés környékének részleges vagy teljes megvilágítására, mégpedig akár olvasásra alkalmas erősséggel is.